Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci skorpiony to takie bydlaki?

Polecane posty

Gość gość
Sama jestem skorpionem i mam w rodzinie chrzestną skorpion i 2 kochane kuzynki. Poza tym przyjaźnię się ze skorpionami = mężczyznami i kobietami. Bardzo dobrze się czuję w ich towarzystwie, to są stabilne, konkretne , inteligentne i uczciwe osoby. Żadne z nich jak jest w związku małżeńskim a są tacy z 25 czy 22 czy 35 letnim stażem nie zdradziło i dbają o siebie i rodzinę. Odrzucił cię autorko skorpion bo może ty jesteś fałszywą, złośliwą jędzą nz której nie można polegać. My tak już mamy jak kochamy to na maxa jak nas ktoś mocno zrani to pozamiatane. Wymagamy szacunku , zaufania i szczerości od osób które autentycznie kochamy.

Gość gość
Zgadzam się z tym w 100%. Skorpiony to najgorszy z możliwych znaków zodiaku. Egoiści, manipulatorzy i krętacze.

Gość gość
Boli cię to że to skorpion wybiera partnera a nie ty. Ja np. nie lubię bliźniąt i wodników. Dla mnie to osoby rozlazłe zyciowo, zmieniające zdanie, podatne na wpływy innych, o zmiennej naturze.

Gość gość
Żaden skorpion mnie nie odrzucił. Pomogłam bezinteresownie, oddałam tej sprawie całe serce w zamian dostałam pogardę i kopa w dupę. I to cyniczne spojrzenie. Już nigdy więcej nie podam takiemu gnojowi pomocnej dłoni.

Gość gość
Jestem spod znaku panny i podobnie jak skorpion nie wybaczam i nie zapominam krzywd. Ten człowiek potraktował mnie tak przedmiotowo i z taką pogardą eh. Straciłam wiarę w ludzi.

Gość gość
Największe debilstwo - na podstawie jednego/kilku przykładów wrzucać wszystkich do jednej szufladki. Tak, jestem facetem Skorpionem i określenia typu "krętacz", "manipulant", "gnojek" czy coś tam jeszcze ani trochę nie pasują. Żyjemy w XXI wieku a tu jeszcze taka ciemnota że wierzy w znaki.

Gość gość
Jest tylko jeden znak zodiaku, który rozpoznam bez problemu niemal z kilometra. Skorpion mega wyrazisty w swej zajadłości

Gość gość
Najgorsi są tacy, co pomagają "niby" bezinteresownie a oczekują nie wiadomo czego wzamian

Gość gość
Nie oczekuję wdzięczności to nie oto chodzi. Gość mnie totalnie wykorzystał, manipulował mną, wzbudzał litość, pogrywał sobie. Wszystko po to, żeby osiągnąć swój cel. A kiedy wreszcie stanął na nogi i wyszedł z problemów odrzucił mnie, potraktował z pogardą jak śmiecia. Byłam dla niego narzędziem do osiągnięcia celu- do odbicia się od dna. W taki sam sposób potraktowała mnie tez pseudo przyjaciółka skorpionica.

Gość gość
bo kobiety ich nie lubia .

Gość gość
ta masz racje kobiety wola facetow baranow.

Gość gość
To oni nie lubią kobiet. Oni w ogóle nikogo nie lubią oprócz siebie.

Gość gość
ja uwazam ze skorpiony to straszne bnswaly swiniaki i w sumie nie ma za wielu ciekawych ludzi skorpionow. ja osobiscie nie znam zadnego

Gość gość
skorpion kocha siebie a ja skorpiona ...

Gość gość
Oni nie zasługują na żadną miłość.

Gość gość
Skorpiony są pozbawione empatii i są miłe tylko wtedy kiedy jest po ich myśli. W przeciwnym razie awantura, agresja, bijatyka, awaria....

Gość gość
23.51 nie ma za wielu ciekawych ludzi skorpionow. ja osobiscie nie znam zadnego Ze słyszenia też nie? :O Leonardo DiCaprio, Picasso, Bacon, Diego Maradona, Bill Gates, Demi Moore, Julia Roberts, Maria Skłodowska Curie, Aleksander Kwaśniewski, Janusz Palikot, Korwin Mikke i wielu innych :)

Gość gość
Ale przykłady, połowa z nich to zyeby genetyczne!

Gość gość
Dokladnie tak szczególnie k***in i dicaprio

Gość gość
To tępak z ciebie i nie pogadamy 🖐️ Skorpion to jest GOSĆ!

Gość gość
Faceci skorpiony maja mega seksowne spojrzenie aż się gorąco robi. Znam jednego z 2 listopada

Gość gość
Znam jednego, który sobie wypatrzył kobietę i nieważne, że po paru latach, ale ją w końcu zdobył...co innym mieczakom sie to nie zdarza

Gość gość
A ta kobieta spod jakiego jest znaku?

Gość gość
pospolito-nadzwyczajnego

Gość gość
17:39 Też jestem skorpionem i też tak zrobię bo właśnie sobie wypatrzyłem

Gość gość
Kolejna kretynka leci na dupkow a potem wypisuje bzdury

Gość gość
Mam męża skorpiona i powiem wam ze wesoło nie jest. On ma zawsze racje ( nawet jak jej nie ma) ,za kazdym razem wmawia mi jakieś rzeczy co nie miały miejsca gadka typu ( MÓWIŁEM CI -nie nie mowiłeś MÓWIŁEM!!!!),a jak ja mu powiem mówiłam ci NIE MÓWIŁAŚ ! wiec mam to w d***e i tak go nie przegadam. Zawsze wszystkiemu winna jestem ja.

Gość gość
Taliego se wybrałaś. Nie znaczy że każdy.skorpion taki jest, ja szanuje kobiety.

Gość gość
No własnie takiego sobie wybrałam,a trzeba było słuchać mamy :) Teraz to już po ptokach.Żeby człowiek miał ten rozum jak był młody ....