Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealny facet to minimum 190cm wzrostu i penis 10cm we wzwodzie

Polecane posty

Gość gość
min 190 cm wzrost ale penis min 17 cm, co to jest 10 cm nawet go nie poczuje

Gość gość
Poczuje i to na spokojnie 17cm nie włożysz

Gość gość
17 jest za duży nie włożysz całego

Gość gość
To co mam zrobić, ujebać główkę?

Gość gość
10 cm to totalne kalectwo i powód do samobójstwa minimum to PRAWDZIWE 15 cm, czyli to co sami zainteresowanie podają jako 17

Gość gość
znowu ten kaleka z mikropenisem zakłada tematy :o

Gość gość
10 cm to całkiem nieżle, ilu facetów ma fi 10cm? a jałówki z brochami jak wiadro zawsze będą miły luzy.

Gość gość
17 cm to totalne kalectwo i powód do samobójstwa Penis powinien mieć max 13 cm żeby nie rozerwać pochwy

Gość gość
Znowu ta kaleka z dużym fiutkiem się wypowiada

Gość gość
Bo im mniejszy penis tym lepszy seks

Gość gość
co tam rozmiar ważne, żeby pita byłą ciasna, ale rzadko się trafia, niektóre maja jak wiadra i nic nie pomoże.

Gość gość
dziś Jak masz dużego i grubego to większość pipek będzie ciasna a jak masz cienkiego to nawet dziewica może okazać się luźna. A do tych co piszą że 10,13 jest idealnie, chłopki nie oszukujcie samych siebie.

Gość gość
A do tych co piszą że 10,13 jest idealnie, chłopki nie oszukujcie samych siebie. x to nie "ci co piszą" a jeden kafeteryjny ułom z farfoclem do sikania (bo penisem tej rozwielitki nazwać nie sposób), który od lat tu zakłada podobne tematy Biedny kaleka poszkodowany przez naturę, któremu nie pozostało nic innego niż wylewanie żalów na kafeterii bo z tym mikropenisem na kobietę liczyć nie może

Gość gość
dziś Jak masz dużego i grubego to większość pipek będzie ciasna a jak masz cienkiego to nawet dziewica może okazać się luźna. A do tych co piszą że 10,13 jest idealnie, chłopki nie oszukujcie samych siebie. x Jak masz dużego i grubego to nie włożych chyba, że chcesz rozerwać pipę dlatego małego penisy są idealne w seksie. Dziewica spokojnie poczuje chudego, bo jest ciasna.

Gość gość
A do tych co piszą że 10,13 jest idealnie, chłopki nie oszukujcie samych siebie. x to nie "ci co piszą" a jeden kafeteryjny ułom z farfoclem do sikania (bo penisem tej rozwielitki nazwać nie sposób), który od lat tu zakłada podobne tematy Biedny kaleka poszkodowany przez naturę, któremu nie pozostało nic innego niż wylewanie żalów na kafeterii bo z tym mikropenisem na kobietę liczyć nie może x Odezwała się kaleka z przerośniętym chujem, który nigdy nie włoży penisa do pochwy. Poszkodowany widać jesteś Ty jak Cię tak boli, że laski chwalą małe k***ski. I to nie pisze jedna osoba tylko laski, które miały do czynienia z małym.

Gość gość
"Dziewica spokojnie poczuje chudego, bo jest ciasna" taaa a po utracie dziewictwa już nic z nim nie czuje i co wtedy? Przyjemność na raz tylko przy rozrywaniu błony z takim mikrusem, a każde kolejne razy to męka.

Gość na hooj wielki hooj
mam 12cm i roohałem wiele, nigdy żadna nie miała problemu i była zadowolona, zawsze pakowałem po same jaja i żadnej nie bolało, ale jakby był 15cm to by po same jaja już raczej nie wsadził, pozatym by całego nie wzieła do gardła żadna. Idealny rozmiar to 12-13cm, większy to kalectwo.

Gość gość
Mam 17 cm i wchodzi do końca w każdą pipę, także autorze tematu... przykro mi ;)