Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 32 lata własne mieszkanie super samochod

Polecane posty

Gość gość
Ja tez mam 32 lata, zarabiam więcej niż autor ....i mam żonę i dziecko, dom i samochód (chociaż nie wiem po co autor chwali się samochodem). I nie czuje się dojony chociaż żona pracuje tylko na pół etatu i w zasadzie utrzymujemy się z mojej pensji. W ogóle nie rozumiem jak się można dac dobić z kasy, dasz tyle ile uważasz że powinieneś. Więc wracając mam super rodzinie, całkowita kontrolę nad budżetem a jak mam ochotę na ekstra wrażenia to też coś znajdę. Nie widzę żadnych minusów. :)

Gość gośćbaba jaga
do gosc z 11: 46 bo twoja zona widocznie nie doi z ciebie, a ty traktujesz rodzine jak rodzine o ktora lubisz dbac a nie ciezar pod tytulem kobieta i dziecko na sile balast. Niestety wiele kobiet traktuje mezczyzn przedmiotowo , jako sposob na ustawienie sie, i niestety faceci robia to samo, wielu teraz tez lubi zyc na koszt partnerki i wolami trzeba z nich wyciagac chocby minimum do partycypacji w kosztach zycia, wierz mi ze szlag moze trafic czlowieka kiedy to wrecz zenujace jest na codzien. Dla ciebie to jest naturalne ze trzeba oplacic to i owo , kazdy doklada ile ma i moze...ale sa ludzie ktorzy jak sie nie warknie miesiacami nie wyloza centa i uwazaja ze tak jest ok skoro nie drzesz sie i nie stawiasz zwiazku na ostrzu noza

Gość gość
gośćbaba jaga dziś ty masz taki problem że patrzysz na związki matematycznie, jako firma gdzie są zyski lub straty, niestety to tak nie działa,. Masz zaburzoną wizje i dlatego zostaniesz sama do usranej śmierci. Niestety, 40stka to już stara doopa i niczym, NICZYM nie zaimponujesz. Boisz się być wykorzystana a sama chcesz to robić, czyli jak w biznesie. Marny twój los.

Gość gość
gość dziś czlowiek dojrzewa kiedy potrzebuje dzielic swe zycie z innym...... > i to jest mądry i sensowny wpis, brawo za próbe oświecenia innych

Gość gość
gośćbaba jaga dziś 40 letni trup to może wybierać i przebierać ale w śmietniku za marketem, co ty krwa píerdolisz babo? co ty ćpasz?

Gość gośćbaba jaga
ale ja jestem w zwiazku wiec te dogryzki i hejty wam nie wyszly cosik

Gość gośćbaba jaga
by the way...nie jestem zadnym trupem i owszem mam wybor, nie mieszkam w PL i tu wlasnie w ok 40 ludzie biora sie powaznie za zakladanie rodzin wiec mam ogromne zainteresowanie

Gość gość
gośćbaba jaga dziś wybrałaś szczególnego debila ze stada a teraz płacz że całe stado złe, hmmmm, wina leży w lustrze, spróbuj ponownie, bo ile razy pod rząd można wybrać zgniłe jabłko

Gość gość
gośćbaba jaga dziś ale ja jestem w zwiazku wiec te dogryzki i hejty wam nie wyszly cosik > jesteś w hoojowym związku to tak jakbyś nie była w nim wcale, czas na pobudke. Po cholere siedzisz w gòwnie i kwiczysz że śmierdzi? Wyjdź z gòwna!!!!

Gość gość
gośćbaba jaga dziś w UK czy innym pakistanie 40stka to też trup a nie towar do zakładania rodziny, masz jakieś iluzje po ćpaniu... wake up lady and smell the coffee, twój prime time już dawno minął

Gość tu tam i wsio
do zakładania rodziny to max 35, 40tka tylko do roohania jak jeszcze w miare się trzyma i komuś młodsza się nie trafi, kraj nie gra roli, 40stka to 40stka, baba blisko menopausy

Gość gość
do przeorania szpary zawsze jakiś amator się znajdzie nawet dla babci 80 letniej, ale co pozatym?

Gość gość
@gość dziś czyli Ciebie doi z kasy a Ty sobie tylko to racjonalizujesz jej miłością i wspaniałą rodziną. rozumiem że prowadzisz również bujne życie na boku, więc kogo chcesz oszukać. nie masz zwyczajnie odwagi przyznać do porażki.

Gość gość
Towar do założenia rodziny :D Dobre, dobre :D Dla mnie facet, dla którego kobieta jest towarem a seks najważniejszą aktywnością w życiu, jest dla mnie skreślony. Gardzę takimi facetami. Dlatego jak już tu wczoraj pisałam, wolę być sama do końca życia, niż z takim facetem . A fuj.

Gość gość
Dlaczego głupi ludzie chwalą się tym, co każdy normalny, zaradny życiowo człowiek powinien mieć? Zupełnie jak małe dzieci w przedszkolu. " A my będziemy mieć kangura w domu ":-) Ogólnie beka, nic więcej :-)

Gość gość
Dom, samochód terenówka i jakiś klasyczny, typu sedan. Koń, trzymany w jakiejś dobrej stadninie, pies jakiejś rzadko spotykanej rasy to wtedy jest czym zaimponować kobiecie. Jakieś nędzne mieszkanko po zmarłej babci i samochód oklepanej marki? Z czym do ludzi ? Takich biedaków jest na pęczki

Gość gośćbaba jaga
a nie bede opisywala mojego zwiazku bo to nie wasza sprawa, nie zakladam rodziny , bo rodzine i dzieci na studiach w Londynie mam i jestem z nich cholernie dumna. nie potrzebny mi facet ani do utrzymywania mnie ani ja jego, poprostu zbedne to dla mnie, i w moim wieku pewnie dojdziecie do tego .Nie jeden mialby szczeke na ziemi widzac mnie i mojego partnera w realu , bo piszac jadowite brednie sami macie powazne problemy emocjonalne, zdrowy i szczesliwy czlowiek dobrze zyczy innym, nawet anonimowo piszac na forum, jedynie zgorzkniali frustraci wyladowuja swoja zlosc w kierunku kogokolwiek kto sie nawinie, w tym wypadku celem jestem ja...napisalam ze mam 40lat ,,oooo to trup, zdycha ohyda ,,blablabla to zalosne i na mnie nie dziala za to pokazuje ze ten kto to pisze jest zakompleksiony i nie ma nic do zaoferowania kobiecie ani ogolnie swiatu

Gość gość
No, sorry babo jago, nic do ciebie nie mam, ale myślę, że mając 40 lat z okładem powinnaś być mądrzejsza. A ty wdajesz się w głupie dyskusje i przechwałki jak przedszkolak :-) Trolli i hejterów się ignoruje, a nie jakieś pojedynki głupiego z głupszym :-) :-) :-)

Gość gość
Właśnie, tak w twoim wytwornym stylu babo jago. Nie rusz g/ó/w/n/a, bo zacznie śmierdzieć

Gość gość
40 lat a durna jak nastolatka, widocznie w rozwoju się zatrzymała bidulka

Gość gość
ludzie to nie jest średniowiecze żeby w wieku 16 lat mieć już 2 dzieci. czasy się zmieniają i chyba tylko zasciankowi ludzie dla których jedynym celem w życiu jest rozmnażanie myślą w ten sposób. ja mam podobny wiek i nie mam zamiaru wiązać się z kimś i wpędzać w pieluchy. Wolę podróżować korzystać z życia. Zarabiam tyle że mnie stać na wszystko czego potrzebuje. cenie sobie że jestem niezależna i nikt mi nie wnosi że spełnia się przy garach będąc służącą dla swojego męża. Czy się to komuś podoba czy nie to ja swojego zdania nie zmienię. współczuję tylko swoim koleżankom która płaczą mi jak to im źle bo mąż nie ten a wszystko idzie na dzieci same wyglądają jak te kocmoluchy.

Gość gość
babojaga przechwalasz sie ze taka super jestes.. nie wiele ci zostalo .. to ladnie sobie powiedzialas teraz co jak jeszcze c***are latek minie to geba to chyba tobie odpadnie. nie dojdziemy tak .

Gość gośćbaba jaga
dla nikogo czas nie stoi w miejscu dla ciebie hejterze tez nie. ciesze sie z tego co mam i jak wygladam .jestem szczesliwa

Gość gośćbaba jaga
nie zatrzymalam sie w rozwoju, raczej nie przywyklam do hejterstwa i nie obracam sie w otoczeniu tak prymitywnych ludzi ktorzy nienawidza i kipia jadem, stad moja reakcja a do goscia ktory uwaza ze niewiele juz mi zostalo....a skad ty czlowieku mozesz wiedziec co i ile komu zostalo ??? bogiem nie jestes

Gość gość
Sorry, zaprzeczasz sama sobie. Szukasz kontaktu z hejterami na tym forum jak kot włóczęga guza, babo jago :-)

Gość gość
A tak z innej beczki, na tym forum dla świrów kobieta w wieku 18+ to już stare truchło, nic nie warte. Prawo jazdy, jakieś autko, dach nad głową, normalne życiowe sprawy, a jednym wydają się nieosiagalne

Gość gość
A to dobrze, że masz chociaż mieszkanie. Pod mostem mieszkać nie musisz ani w samochodzie

Gość gość
Hahaha rozbawiliscie mnie tymi postami. Dobre teksty poszły.