Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 32 lata własne mieszkanie super samochod

Polecane posty

Gość gość

zarabiam 12k na rękę, jestem przystojny i wolę być sam. nie chce mieć laski która będzie doiła mnie z kasy.

Gość gość
w necie to każdy przystojny :)

Gość gość
słusznie, tak trzymaj :D

Gość gość
A gdybyś jeszcze miał jaja to może byś chciał jakąś fajną laskę poderwać, ale co zrobić jak ma się zbuki.

Gość gość
Ja Cię rozumiem. Mam 29 lat, własne mieszkanie, fajne auto, skończone 3 kierunki studiów i przyzwoitą wypłatę. I też sobie nie wyobrażam, żebym miała z kimś być. Wyjść, zjeść kolację w miłym towarzystwie, 2 x w miesiącu to dla mnie wystarczające.

Gość gość
gość dziś 0proawadzisz zycie bardziej imprezowe czy introwertyczne? ja tez wiazac sie nie chce tez mam 29 lat i nie chce zony ani dzieci

Gość gość
Ja mam podobnie, tylko jestem kobietą. I nie chcę mieć faceta, który będzie wykorzystywał mnie jako swoją seks zabaweczke :P sprzataczke, kucharke, równocześnie oglądając się za innymi laskami.

Gość gość
gość dziś - zależy od nastroju. Czasem mam ochotę poimprezować, a czasami wolę zostać w domu. Nie ograniczam się.

Gość gość
Ja bym chcial miec kobiete ale porzadna, wartościowa i w miare ladna ale nie za ladna jak ja. Ciezko o taka

Gość gość
........równocześnie oglądając się za innymi laskami. xxxxxx Co wy wszystkie takie zazdrosne o byle pierdoły.

Gość gość
A ja po prostu nie chcę mieć faceta. Nie interesują mnie związki :)

Gość gość
........równocześnie oglądając się za innymi laskami. xxxx wy też nie ważcie się nawet raz spojrzeć na faceta na ulicy, wzrok w chodnik

Gość gość
22:15 Spojrzenie spojrzeniu nie równe. Dziś szedł facet z wózkiem, młody ojciec a gapił się jak ciele na moje ciało. Nie chciałabym być na miejscu jego żony Na plaży, facet z kobietą, koleżanka mi potem mówiła że gapił się na mnie jak plywalam, wchodzilam i wychodziłam z wody, aż mu gacie puchly :D Ciekawe czy jego kobieta to widziała, mogę jej tylko współczuć.

Gość gość
gość dziś - nie rozumiem oburzenie, prawdopodobnie robisz to samo majac chcice na przystojniaka i oddajesz sie rozkoszom seksu z tymi ktorzy Cie pociagaja, pewnie zaliczasz przygody i nawet nie wiesz czy facet jest zajety czy wolny moze nawet zonaty, wiec nie gadaj ze nie chciala bys byc na miejscu tamtej kobiety

Gość gość
Mnie facet, a szczególnie jakiś przygodny obcy facet nie jest do szczęścia potrzebny. Na litość boską, żeby mieć orgazm nie potrzeba chłopa, i ryzyko chorób i niechcianej ciąży :D Jeśli już chłop, to jakaś głębsza relacja, ale chłopy są płytcy i tylko by za przeproszeniem, pieprzyli co się nawinie. I właśnie dlatego nie chcę faceta.

Gość gość
przyjdzie 40tka i te wasze mieszkania auta wyplaty beda dla was gowno warte. i wszystko wtedy dacie za towarzystwo i zycie z 1 kochajaca was osoba (a nie jej wyglad kase) takze ten wasz hedonizm minie i pojawi sie pustka.

Gość gość
gość wczoraj mądry chłop, nie daj się doić, a laska jak nie zarabia 10tyś minimum to niech spada, na co c***asożyt?

Gość gośćbaba jaga
Nieprawda ....mam 40 i wlasnie dochodze do wniosku ze najlepiej mi bylo jak bylam sama, mialam kase, sw spokoj, chcialam sie spotykac to sie spotykalam, sexu ile chcialam , zwiazki sa przereklamowane, bycie samemu wcale nie jest zle

Gość gość
gość dziś boisz się i tyle, normalne, ale nie potrzebujesz np aby cię ktoś po prostu przytulił? co to się porobiło że ze strachu aż paraliż ludzi łapie, unikają relacji bo ..... coś tam wymyślone lub wymagania z Hollywood jak w TV

Gość gość
gośćbaba jaga dziś związek to brak egoizmu i próżności, widocznie się nie nadajesz, nic w tym złego, rób co pasuje tobie i tyle

Gość gość
gość dziś masz bardzo zepsuty obraz facetów, przykre, ale opisujesz raczej tylko patologie

Gość gość
gość wczoraj masz wszystko oprócz szczęścia, przykre

Gość gość
czlowiek dojrzewa kiedy potrzebuje dzielic swe zycie z innym. pojawia sie wyzwanie dopasowania i dogadania.zakochanie romanse to zawsze mozna miec ale to nigdy cie nie wypelni kiedy poczujesz gotowosc do zycia razem. ale na skutek swoich sztywnych wizji partnera i zycia przekresla sie swoje zwiazki. i co? jest facet ktory jest nizej wyksztalcony zawodowka, nie zarabia ale sie stara. ale go kocham, chce z nim seks codziennie, jesc razem posilki, dzielic swe zycie. i nie jest moim idealem ale chce sie dopasowac akceptowac jakim jest bo wazniejsze jest dla mnie zainteresowanie mezczyzny bycie z nim niz moja "niezaleznosc" czyli samotnosc ktora mnie zabija.

Gość gośćbaba jaga
do gosc 5:50...wlasnie dlatego ze zwiazek to brak egoizmu trele morele blablabla...to zawsze to co dla ciebie jest podloga dla kogos jest sufitem, i albo ty z kogos korzystasz albo ktos korzysta z ciebie....ja juz wole korzystac z tego co mam , sama niz dawac komus wszystko a w zamian dostawac wielkie G . jesli zwiazek to wylacznie z osoba o podobnym statusie finansowym i wkladzie...reszta sie nie sprawdza. to moge powiedziec majac 40lat i kilka zwiazkow za soba

Gość gość
40 lat i ułuda samowystarczalności. To są tylko mrzonki, uświadomiliście sobie, że jesteście samotni i cynizmem przykrywacie swój strach.

Gość gośćbaba jaga
8:21 brednie nie uluda , jestem w zwiazku i mam dosc !!! podtrzymuje moje zdanie, lepiej mi bylo samej, nikt nie byl dla mnie obciazeniem, jak sie chce przytulic lub isc z kims na kolacje moglam przebierac i wybierac. w pewnym wieku czlowiek robi sie wygodny a na starosc i tak laduje w domu starcow lub dzieci sie opiekuja nie jakis rownolatek partner ktory sam nie domaga

Gość gość
Sama sobie takiego partnera wybrałaś.

Gość gośćbaba jaga
na wszystko odpowiedz....jak nie wybralas to jestes samotna i do niczego.....jak ci zwiazek nie pasuje a bo twoja wina taki wybralas...tak kurna wybralam , dostalam instrukcje obslugi , i karte gwarancyjna z wypisana specyfikacja. 10modeli do wyboru z ukrytymi wadami i zaletami wypisanymi na forum dla uzytkownika. chorzy ludzie na czaterii siedza zeby dopieprzac, manipuluja rozmowa, zeby wyciagnac jak najwiecej, lapac za slowka i przekrecac tak zeby autora zgnoic i zjechac jak szmate. co trzeba miec zrabane we lbie zeby sie zywic takim sposobem prowadzenia dyskusji ????

Gość gość
jak czytam wasze wypowiedzi to autor chyba ma rację. związki nie mają sensu lepiej inwestować w siebie. na koniec życia i tak każdy z nas jest sam.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć czy spotkasz kogos, kogo pokochasz z wzajemnością, w jakich okolicznościach poznasz tą osobę, czy już ją znasz czy też jeszcze nie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl