Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, przychodzę z takim zapytaniem, staramy się z mężem o dziecko, ale dziwi mnie jedna sprawa. W zeszłym miesiącu moja miesiączka miała miejsce tylko 2 dni, bardzo słaba, myślałam, że wynikło to ze stresu, jaki towarzyszył mi w pracy, że w przyszłym miesiącu się to ureguluje. W lipcu, w dzień przewidywanej miesiączki zrobiłam to z mężem, minęło już 20 dni od planowanej miesiączki, a tu cisza, robiłam nawet test ciążowy jakieś 14dni po stosunku, a nie wykryło ciąży, a mam wrażenie, że już jakieś objawy mam, zwiększony apetyt, całodzienne nudności,czy to moje uronienie, czy w tak szybkim czasie mogłabym odczuwać objawy ciąży?

Gość gość
Zawsze ktoś się znajdzie, kto wbije nóż w plecy.. :) miłego wieczoru życzę w takim razie :)

Gość gość
Zrób jeszcze raz test z porannego moczu. Pierwsze objawy ciąży mogą pojawić się już tydzień po zapłodnieniu.

Gość gość
Zawsze podczas każdego badania pochwy nawet w szpitalu masz prawo do obecności chłopaka czy męża i to on powinien pilnować sterylnosci by po założeniu rękawiczek nic nie dotykał ginekolog w gabinecie gdy dotyka to prosi o zmianę rękawiczek bo bardzo często dochodzi do groźnych różnorakich zakażeń i mamy problemy nawet z zajściem w ciążę po zarażeniu chorobą odzwierzecą itp...!!! Gdy ginekolog wyprasza jest zboczencem naruszakacym PRAWO! Jak ten. ."Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza "