Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy napisać pierwsza do faceta?

Polecane posty

Gość gość
to facet powinien pisać pierwszy jesli mu zależy ja tylko w trakcie rozmowy przestałam odpisywać i tyle. Mógł napisać innym razem

Gość gość
a niby dlaczego,może się ceni i nie jest głąbem i ma dość fochów

Gość gość
to niech spierdziela mam go z bani

Gość gość
17:28 ostatnia szansa na to, zeby cos do ciebie trafilo: mezczyznie, babo, z tego co opisujesz, zalezalo - inaczej by sie nie odzywal. natomiast po pewnym czasie dotarlo do niego ze TOBIE NIE ZALEZY - BO SIE PIERWSZA NIE ODZYWALAS. i niby dlaczego mialby sie starac o kogos, kto wobec niego jest OBOJETNY? moze nawet dalej mu zalezy, jednak z jakiego to powodu mialby sam siebie kastrowac z godnosci i jak jakis kundel wiecznie sie przymilac do kogos, kto swoim zachowaniem pokazuje brak zainteresowania? w trakcie formowania swojej odpowiedzi nie zapomnij zastosowac prawidel logiki.

Gość gość
c***j juz wie, lepiej dać sobie spokój z facetami

Gość gość
Facetowi jeśli zależy tobie stara i tak, bo faceci lubią zdobywać jeśli ja będę do niego pisać pierwsza to przestanie mnie szanować i zdobywać bo po co gdy sama podkładam się na tacy i jeszcze pokazuje że mi zależy na nim

Gość gość
no tak, goofno tez procz smierdzenia nic wiecej nie robi. tylko potem nie narzekaj, ze nikt sie toba na dluzszy czas nie interesuje - nie jestes interesujaca a leniwa i arogancko wyniosla(po chlopsku: wyzer srasz niz duupe masz, pseudoksiezniczko). o takie jak ty nie warto sie starac, dluzsza niz pare rozmow "znajomosc" to rowniez w duzej mierze strata czasu, strata, bo mozna bylo w tym czasie poznawac kogos, kto reprezentuje soba cos wiecej niz bierna miernosc.

Gość gość
I jak tam?

Gość gość
Kobiecie jeśli zależy to się stara i tak, bo kobiety lubią zdobywać jeśli ja będę do niej pisać pierwszy to przestanie mnie szanować i zdobywać bo po co gdy sam podkładam się na tacy i jeszcze pokazuje że mi zależy na niej.

Gość gość
To kobieta powinna pisać pierwsza jeśli jej zależy ja tylko w trakcie rozmowy przestałem odpisywać i tyle. Mogła napisać innym razem.