Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duzy poped seksualny

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam duzy popend seksualny. Moj maz 10 lat starszy od 2 lat coraz mniejszy. (Szwankuje mu zdrowie, 3 miesiace temu powazna operacja, teraz powiklania po niej, dodatkowa stres zwiazany z praca) Mezowi wystarczy 15min bez gry wstepnej raz na miesiac. A ja bym mogla i chciala po 2,3 razy dziennie. Rozmowy szczere nic nie daja. Maz przytakuje mi bierze wine na siebie obiecuje ze sie cos zmieni ale nic sie nie zmienia. A ja juz nie wytrzymuje. Poradzcie cos

Gość gość
Jakby mój facet nie uznawał gry wstępnej to bym z nim w ogóle nie uprawiała seksu. :O No sorry, przyjemność ma być obopólna.

Gość gość
powinien zbadać poziom testosteronu, u młodego mężczyzny jest na poziomie 900-1200 ng/dl gdy spada do ok 450 mężczyźni mają obniżone libido

Gość gość
Ja jestem zawsze gotowa. I dla mnie nie robi roznicy gra wstepna czy jest czy jej nie ma. To zaden problem. Czasami sie zastanawiam czy to moze nie ze mna jest jakis problem ? Ze za duzo chce i zbyt czesto

Gość gość
To nic złego że masz potrzeby niestety moj facet moich nie spelnia wiec dopieszczam sie sama.

Gość gość
na pół etatu do burdelu, zarobisz i cie zadowolą przy okazji, same plusy

Gość gość
Moj maz jest cudownym facetem jeszcze lepszym ojcem. Za nic w swiecie nie chce go stracic. To jest jedyny defekt naszego mauzenstwa ze on woli sie przytulic i isc spac. Namawialam go zeby bral wiagre ale konczylo sie to klotniami. Myslalam o jakis suplementach ale jwstem pewna ze jak bedzie wiedzial co to to napewno tego nie wezmie

Gość gość
daj mu w dupkę , jak się spodoba to ci spokoju nie da potem .

Gość gość
Znacie moze jakies srodki dostepne na podniesienie testosteronu ?

Gość gość
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze pracuje w miejscu gdzie pracuje ponad 1200 osob z czego 80% to mezczyzni. Jestem kobieta zadbana wysportowana i mam w pracy 4 kolegow ktorzy az kipia jak z nimi rozmawiam. W dodatku 1 z ochrony bardzo na mnie dziala. Ciagle mi insynuuje ze ani jego zona ani moj maz sie nie dowiedza. Boje sie sama siebie ze kiedys w koncu puszcza mi hamulce. Klamstwa bym nie zniosla i predzej czy pozniej bym sie przyznala a wien ze to bylby koniec mojego mauzenstwa. Musze znalezc sposob na swojego meza za nim bedzie za pozno :(

Gość gość
gość dziś Szkoda ze to był tylko taki piękny sen hahaha:D

Gość gość
pamiętaj, że maużeństwo jest ważniejsze od twojego popędu seksualnego

Gość gość
Pamietam. Ale zyje tak dwa lata. I nie wyobrazam sobie zyc juz tak dokonca zycia . Bo dla mnie to celibat

Gość gość
czyli popęd seksualny jest dla ciebie ważniejszy od maużeństwa

Gość gość
Gdyby byl wazniejszy to nie szukalabym ratunku i sie nie meczyla juz od dawna. Ale jest wazny dla mnie nawet bardzo. Przytulac sie moge dodzieci, mamy , brata, przyjaciolki itd... a jednak od meza oczekuje xzegos wiecej bliskosci inrymnosci czulosci i piprzenia.

Gość gość
testosteron najlepiej jest poprzez clomid np. Clostibergyt. Wysoki poziom testosteronu działa na mężczyzn i na kobiety tak, że robią to jak króliki.

Gość gość
Małżenstwo to prawa i obowiazki, spełniania wspólnych pragnien i oczekiwan.

Gość gość
Moze wibrator? To na pewno lepsze niż zdrada czy zmuszanie kogoś do seksu, na który ta osoba nie ma ochoty. Polecam Ci http://abcerotyki.com.pl, na pewno znajdziesz tam odpowiedni model. Chyba, że nie kochasz męża, wtedy wybrałabym inne rozwiązanie.

Gość gość
Co mi dam sam wibrator ? Potrzebuje meza jego bliskosci. Wiem ze ma obnizony testosteron nie wiem jak bardzo , bo gdzies schowal wyniki.

Już i tak jest duży plus, że mąż bierze winę na siebie. Oznacza to, że jest świadom "problemu", co oznacza, że możecie o tym porozmawiać ze sobą. No chyba, że się mylę. Jeżęli faktycznie Twój mąż jest gotów na rozmowę o waszym pożyciu warto zaproponować mu terapię u sexuologa. To nic strasznego, a pozwoli Wam obojgu zrozumieć swoje potrzeby, bo może być tak, że on się jednak wstydzi, że "nie może" dlatego unika zbliżeń.