Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miejsce niedozwolone do kąpieli a oni się kąpali

Polecane posty

Gość gość

Darłówko. Dramat nad Bałtykiem, nie żyje 14-letni chłopiec. Trwają poszukiwania jego rodzeństwa

Gość gość
Faktycznie . Potworna tragedia Trójkę dzieci stracić na jednych wakacjach . Co oni muszą czuć . Każdy popełnia błędy niestety to jest żywioł .

Gość gość
A ja sie pytam gdzie ojciec dzieci?

Gość gość
Jak to gdzie? Ojciec nieznany bo matka sie nie szanuje jak 99% kobiet w tym kraju

Gość gość
do gość dziś - masz rację, widocznie dostała 500+ na tą swoja 4 dzieci i być może pojechała szukać fagasa nad morzem aby mieć kolejne 500+

Gość Sem
Ojciec był razem z rodziną na plaży. Matka poszła z dwulatkiem do WC, starsze dzieci zostały na falochronie. Pytanie, dlaczego się tam znajdowały pomimo ostrzeżeń (czerwona flaga).

Gość gość
ojciec był z rodziną tylko co patrzył się, nie ratował

Gość gość
Ja p*****le a na kafeteri jak zwykle reżyserki TRUDNYCH SPRAW Która z was tam była? I jest ? Bo piszecie takie brednie że żygać mi się chce przez te kłamstwa i banialuki

Gość gość
13:43 no ale akurat to nie są kłamstwa. Dwóch braci z siostrą kąpali się pomimo czerwonych flag. Dlaczego rodzice na to pozwolili? Już zapomnieli o dwóch dziewczynkach, które utonęły w zeszłym roku, również podczas kąpieli w czasie zakazu? Kobieto, przecież nikt nie ogłasza zakazu, aby zrobić turystom na złość. Pomyśl! Rodzice to debile, przykre ale taka jest prawda.

Gość gość
13 52 kobieto Matka poszła się wysrać z dwulatkiem i zakazała im wchodzić do wody Ojciec poszedł kupić wodę to były duże dzieci 14 lat to nie maluch w pampersie Ja mam 15 latkę i pozwalam jej samej chodzić na rower jak zabije ją auto to też moja wina Ogarnijcie się nie wiecie jak było to nie p********e NIE wystarczy wam że straciła troje dzieci już chyba dość cierpi czy według was za mało

Gość gość
Dlaczego wszystko sprowadzacie do 500 + Oni mieli 3 dzieci zanim to wprowadzono Poza tym ogromna tragedia

Gość gość
dokładnie może dzięki temu programowi pierwszy raz pojechała nad morze I zachciało im się do kibla i pić wody Dzieciaki się nie posłuchały wlazły do wody i buch Te od 500 plus pewnie szczytują ze szczę ze szczęścia już jej te pincetki zabiorą odetchnijcie suki z ulgą

Gość gość
Niestety, czasem wystarczy moment, by życie legło w gruzach. Ogromna tragedia :-( Współczuję rodzicom i dwulatkowi - stracił całe rodzeństwo, a rodzice są pogrążeni w smutku i bólu, pewnie prędko - jeśli w ogóle - się z tego nie podniosą, a tu trzeba dalej żyć.

Gość gość
14:00 nie, za wyjście twojej córki na rower, nikt nie będzie cię obwiniał, bo nie ma zakazu jazdy na rowerze, tłuku. A ty skąd wiesz, ze matka z ojcem im nie kazali wchodzić? Byłas tam, czy puściłaś wodze fantazji?

Gość gość
To 4 to efekt 500 plus

Gość gość
No i to własnie rodzinki wielodzietne . Dzieci narobić ale pilnować sie juz nie chce.

Gość gość
Jakby dzieci były dobrze wychowane to widząc czerwona flagę siedziałyby na plaży . Pewnie jakaś patola z 500 + pojechała nad morze no i mamy skutki . Za to ten 2 latek będzie mial przesrane bo rodzice cale życie będą go za to obwiniać.

Gość gość
ty z tych ostatnich 3 wpisów mam nadzieję że to do ciebie wróci czary mary

Gość gość
14 59 jesteś totalna idiotka. Piecset plus i piecset plus To może się przydarzyć każdemu . Kurwa każdemu rozumiesz babo skrzeczaca? ?? Tobie jej jemu -każdemu Co ma do tego piecset plus Te posty właśnie pisze patola. Którym żal d**e ściska ze muszą z********ac a inni mają . Pięćset plus i gorycz Ci mózg przyslonilo Najwięcej p*****la te co nie mają. Ci co mają siedzą cicho . A i tak uważam ze piecset wkoncu jest ! W innych krajach zobacz jakie mają zasiłki ??? To są duże dzieciaki idiotko . Nie było wtedy piecset plus a jakoś kilkanaście lat się wychowały !! Bez zapomogi . Jaki to ma związek ?? No jaki to ma związek wytłumacz sensownie amebo . Korzystaj z wolnego bo jutro znów trzeba iść na magazynie zapieprzac (żeby nie było nie mam nic do pracujących na magazynie ) a nie siejesz g****oburze na forum .

Gość gość
15 07 ale po co Ty się tak denerwujesz :-) Niech sobie to piszę ten osobnik i tak jest poszkodowany przez życie Nie ma w sobie za grosz empatii :-( i to wystarczy Cieszy go ludzkie nieszczęście a na myśl o tym że ta biedna kobieta już tych 500 nie zobaczy szczytuje Ale ja wiem jedno kiedyś to wraca jak nie dziś to kiedyś wróci :-) A ty się będziesz denerwować niepotrzebnie i karmić trolicę

Gość gość
Masz racje. Ale wściekam się . Ja piecset plus tez nie dostaje bo przekraczam dochód. I też nie toleruje przepuszczanią tych pieniędzy na alko i fajki ale zejdzmy na ziemię. Dla niektórych j te pieniądze są zbawienne i jak dostają to super. Ja nie miałam i żyłam a jak komuś może polepszyć to super. Ogromnie współczuję tej rodzinie. Jechali na wakacje szczęśliwi a wrócą. ... szkoda gadać :(

Gość gość
14:41 nie złotko, nie na zakazu jazdy rowerem podczas deszczu lub słońca więc nadal nikt by ciebie nie winił, więc skończ już to porównywanie do roweru. Masz rację, to były już duże dzieci, więc nie wiem czego nie zrozumiały w prostym przekazie od rodziców aby się nie kąpały. Nawet jeśli chcieli to zrobić po kryjomu przed rodzicami, to ci i tak by się zorientowali po mokrych kąpielówkach.

Gość gość
15 30 nigdy nie zrobiłaś nic zakazanego POWAŻNIE NIGDY to ja Ci współczuje. To tylko dzieci i aż dzieci, sama mam kilka takich wspomnień jako dziecko pokolenie lat 80 ' jak to się kompałam u babci nad rzeką, dziś przychodzi refleksja ŻE JA SIĘ WTEDY NIE UTOPIŁAM Z RODZEŃSTWEM CIOTECZNYM Widać nie każdy jest taki kryształowy i prawy jak Ty. A co do roweru uwierz, mi że tak by było zawsze znajdziesz kij na psa w Polsce :-) Widzisz ile batów już jest na tą biedną kobietę w necie, gdzieś się zasrywa ta tragedia, że zaraz pochowa troje dzieci i oskarżą ją o nieumyślne spowodowanie śmierci bo NIE DOPILNOWAŁA pozwolili sobie z mężem na 20 minut oddechu w kiblu

Gość gość
Bardzo wspolczuje rodzicom.Niewyobrazalna tragedia.Nie umialabym chyba z tym zyc.

Gość gość
kąpałam przepraszam za byk

Gość gość
a ja przeklinam każdego kto bierze 500+, bo moje dziecko nie dostaje i nie stać mnie na wakacje dla niego, i co mi kuźwa zrobicie, zapieprzam na te wasze cholerne bachory, brawo pisowce, skłóciliście równo nawet dzieci, o to wam cholery pisowskie chodziło

Gość gość
ja też przeklinam to 500+, bo muszę teraz zapieprzać na cudze bachory sama pracując na swoje

Gość gość
gość dziś Dzieci dobrze wychowane nie ida do wody jak jest czerwona flaga .3 dzieci w wieku nastu lat i wszystkie były takie głupie żeby nie zrozumieć prostego przekazu ?

Gość gość
no więc jak was nie stać na wakacje dla jednego dziecka :-) to zostaje wam oddać gówniaka do domu dziecka i wypiertalać na pustynie zazdrosne głupie biedne puste suki Żeby was szlag za moją krzywdę w szmaty j****e

Gość gość
Patologia . Dzieciaki nie nauczone jak trzeba zachować sie na wakacjach i mamy efekty. Ciekawe gdzie był tatuś .