Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miejsce niedozwolone do kąpieli a oni się kąpali

Polecane posty

Gość Dosia2018
co wy pieprzycie ojciec nieznany bo matka sie nie szanuje ojciec nieznany figuruje w akcie urodzenia wtedy kiedy nie placi alimentow :) p*********e ale piate przez dziesiate nikogo z nas tam nie bylo... Miec 4 dzieci nie lada wyzwanie upilnowac nastolatkow ktorzy jako tako maja juz swoj rozum oraz malenstwo co matka miala zrobic z dzieckiem na rekach wbiec do wody myslcie logicznie i wspolczujcie

Gość gość
Nie wiecie, jak było. Wiadomo, jak jest z dziećmi - zabronisz, a i tak zrobią, jak zechcą. Jak widać, pilnować i uświadamiać trzeba nawet nastolatków... :-(

Gość gość
do 16 21 dobrze wychowane, głupie to są twoje wnioski Ale życie było ich :-( Niestety każdy odpowiada za swoje życie i błędy. Myślisz, że ona tam weszły z zamiarem popełnienia samobójstwa ? czy dla zabawy ? Co ma do tego dobre wychowanie, myślisz że te dzieci które mówią proszę, dziękuję nie chorują na raka i nie giną w wypadkach bo są dobrze wychowane Ja mam 40 i często nie jestem posłuszna nakazom chorej teściowej, bratowej, szwagierki bo robię po swojemu i jak obrywam po d***e to ja, a nie one .

Gość gość
Jeśli dzieci nieusłuchane to trzeba je pilnować i tyle w temacie . Wina TYLKO i wyłącznie rodziców .

Gość gość
Dokładnie popieram to bo kazdy myśli że matka winna.Ps co k***a ma 500 plus do tego to sobie znajdzccie bardziej platna prace to zasluga rzadu nie ludzi ze dostaja te pieniadze jak sie nie podoba zrob k***a nastepne i dostaniesz na kazde kolejne pojdziesz na bezrobocie i skonczysz p******ic ze masz za mało a jak za malo to zapomogi dodatek mieszkaniowy zasiłek staly celowy i dowidzenia skonczy sie marudzenie skoro Ci mało jeszcze obwiniaj panstwo bo masz tylko 1 dziecko

Gość gość
mama poszła srać a ojciec kupić wodę Zabronili im wchodzić do wody To nie były malutkie gówniaczki tylko 14 13 11 lat duże dzieci zgineły przez brak wyobraźni reakcji dorosłych i chwilę nie uwago ze strony rodziców

Gość gość
A dlaczego pis nie zamknal tej plazy? Przeciez oni specjalnie to robia aby dzieci ginely i 500plus nie trzeba by dawac!!! DLACZEGO NIE ZAMKNELI PLAZY

Gość gość
rozłóż brochę i do dzieła szmato jedna z drugą

Gość gość
gość dziś Od małego jeździłam nad morze . Na kolenie gdzie bylo 30 osób i 2 opiekunki . Z rodzicami kuzynostwem i jak byłą czerwona flaga to nikt nie wchodził do wody .Jak dzieci nie słuchają to trzeba ich pilnować. . Wina jest tylko po stronie rodziców .

Gość gość
16 33 ile masz lat ? Bo naprawdę tak jak rozumiem pozostałe tu osoby tak ty jesteś debil beton

Gość gość
16 34 ok ja nie mówię że nie a ile masz lat ?

Gość gość
gość dziś Prawie 40 , dzieci szkolne .

Gość gość
16 38 no właśnie więc mamy mniej więcej tyle samo :-) i mogę Ci spokojnie napisać kiedyś były inne czasy Cokolwiek ona by nie zrobiła i tak będzie winna Ja ją rozumiem bo sama mam dzieci w podobnym wieku Są wychowane i grzeczne i też byłam z nimi na wakacjach nad morzem I uwierz mi, że gdzie się z moją piątką nie pokazywałam wszyscy się od razu gapili. I tak jak ryknełam na nich, że nie wolno czegoś, albo na coś nie dam to ludzie mnie wzrokiem zabijali no ma 500 i krzyczy na te biedne dziecięta :-( Jak kupiłam i pozwoliłam to teksty, szemranie że ma pincet to się bawi Tylko ludzie z klasą i kasą mieli mnie w d***e czyli tacy jak Ja Bo jestem księgową mąż ma firmę a dzieci na szczęście już odchowane po za najmłodszym prawie pięciolatkiem Ale do czego zmierzam mając moją gromadkę mogę napisać taki wypadek morze przytrafić się każdemu :-( ogromna tragedia i uwierz ona do końca swych dni o tym nie zapomnie ona już umarłą trzy razy .

Gość gość
gość dziś Masz 5 dzieci i tyle jadu i nienawiści w sobie ? Nic dziwnego ze ludzie tak zle reagują na rodziny wielodzietne . Jak ktoś decyduje sie na tyle dzieci to jego zasranym obowiązkiem jest ich pilnowanie . Tutaj jest tylko wina rodziców bo zle wychowali i nie dopilnowali dzieci .

Gość gość
17 29 ja mam jad :-D no każdy mierzy swoją miarą :-)

Gość gość
a i nie generalizuj ludzie (marginalnie źle patrzą na rodziny z dziećmi bo przeważnie też te dzieci maja ) tak że najbardziej zgryźliwi są starzy tetrycy i nieudacznicy co teraz mają najniższa rente/emeryturę z kombinatorstwa i ubodzy rodzice jedynaka na którego o 2 zł przekroczyli dochód na pincet i to też w % marginalnym Ja mam bardzo pozytywne odczucia co do Polaków mieszkam w super mieście gdzie nie ma w sumie osoby która by mnie nienawidziła miała coś do mnie zawsze pomagam nawet nieodpłatnie rozliczam pity jak trzeba bo każdego rozumiem Ale cóż mam dyskutować z prostą jadzią o kawiorze

Gość gość
gość dziś No widzisz ile masz jadu w sobie:( i ty uważasz sie za kobietę z klasa?

Gość gość
Nie brońcie patologii, bo odkąd weszło 500+ to na wakacjach jest tragedia. Ja zagranicę jeżdżę zimą, bo latem za gorąco, a w wakacje nad Bałtyk lub w góry. To co się teraz dzieje to dramat. Nagle patolę stać na wyjazd, pierwszy raz nad morzem i myślą, że mogą cudować jak u szwagra na działce w plastikowym basenie...

Gość gość
17 50 karyna idź napij się piwa :-) bo coś tu brzydko pachnie jak jesteś taka ę , ą , bą to stać cię na spokojne wakacje nad polskim morzem :-) widać że nie wiesz o czym piszesz z reszta nie pisz jako kilka postaci tylko wciel sie w jedną degeneratko bo ton twoich wypowiedzi zaczyna być wybiórczo podobny

Gość gość
17 47 dostosowuję ton swoich wypowiedzi do charakteru i specyfiki miejsca A klasy mam na tyle, żeby z empatią popatrzeć na ludzkie nieszczęście A nie wydawać oceny, sądy i wyroki.

Gość gość
Bo dawniej na wakacje jeździli ludzie pracowici , ogarnięci a teraz byle kto . Dostają na kilka dzieci 500 + i zgrywają wielkich bogaczy . Wystarczy wejść na plaże na pierwszy rzut oka widać patologie . Matka drze ryja , dzieci jak dzikusy nie potrafią się zachować ,ojciec leży z piwskiem . O zachowaniu w restauracji juz nie będę pisać .

Gość gość
17 56 to idealny przykład tego MARGINESU o którym piszę :-)

Gość gość
A nie przyszło wam do głowy że ona troje tych starszych dzieci miała z pierwszym mężem a to malutkie z obecnym?

Gość gość
gość dziś Możesz sobie pisać co chcesz ale w tym przypadku winę za śmierć swoich dzieci ponoszą rodzice. Żadne z tych dzieci nie było pełnoletnie .

Gość gość
17 58 skąd wiesz skoro napisałaś, że nie jeździsz nad polskie morze I teraz jeszcze mam rozumieć przez pryzmat jakiś 1- 2 % w skali ogółu wszyscy turyści nad Bałtykiem to syf i patusy według ciebie 100 % wow ale beton z ciebie matko nie znam aż takiego debila :-)

Gość gość
16:29 nie do końca tak jest że dzieci zrobią i tak jak zechcą ,kilka dni temu wróciliśmy z nad morza, moje dzieci są bardzo ostrożne wchodzeniu do wody ,boją się że może ich przykryć fala. gdy była czerwona flaga to nawet nie zmoczyły stopy, dużo z nimi rozmawialiśmy, ostrzegaliśmy, podawaliśmy przykłady utonięć. No i przede wszystkim cały czas mieliśmy ich na oku, zawsze rozkładaliśmy się jak najbliżej morza.

Gość gość
no i jeżeli tak było że te dzieci były z innego związku to usprawiedliwia to fakt żen nie żyją ?

Gość gość
Haha ą i ę bo mnie stać na wakacje nad morzem? A może ą i ę bo mi przeszkadzają przekleństwa, palenie papierosów, picie piwska na plaży i darcie się na dzieci przy użyciu słów także wulgarnych? Dzieci pozostawione same sobie kąpią się w morzu, bo mamusia się opala, a tatuś piwsko chla? Kiedyś to były incydenty, teraz mnóstwo takiego dziadostwa.

Gość gość
Wina rodziców.Dzieci niepełnoletnie.Czerwona flaga.Bez komentarza.

Gość gość
18 02 masz rację w 100 % ale ludzie są różni prawda i dzieci też są różne. Jedne zatem są poukładane jak twoje i moje a inne szalone nieroztropne. Jedne nieśmiałe inne by Cię sprzedały tak że wpadły na głupi pomysł zapłaciły życiem i skończyły matkę przy okazji. No ale na Boga nie uwierzę, że zrobiły to specjalnie.