Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy orgazm po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że nigdy nie miałam orgazmu pochwowego, jedynie łechtaczkowy. Dziś był pierwszy raz po porodzie sn i jestem mile zaskoczona. Było bardzo przyjemnie i chyba pierwszy raz w życiu miałam orgazm pochwowy. Ale wydaje się to wręcz nierealne... Czy któraś z was miała podobnie? Ze dopiero po porodzie zaczęła odczuwać orgazmy pochwowe?

Gość gość
zglaszam ten temat na policje

Gość gość
Hahahah na policję w związku czym?

Gość gość
Z deprawacją w internecie

Gość gość
Hahahaha ojp

Gość gość
Zgłoś jeszcze w CBŚ, ABW, CIA i PKP :-D

Gość gość
No faktycznie, z ciasną nie miałaś pochwowefo, za to z rozepchaną po porodzie. Dobry bajer pół sukcesu

Gość gość
22.19 może ty masz rozepchaną, ja nie zostałam nacieta i zszyta, więc wszystko wróciło do normy :-D nie mam potrzeby nikomu udowadniać, bo nie tego dotyczy wątek :-) autorka

Gość gość
Teraz też masz łechtaczkowy (bo pochwowy to mit, za orgazm zawsze odpowiada drażnienie łechtaczki, z tym że ten narzad jest znacznie zrozleglejszy niż sama żoładź i jej napletek - struktury łechtaczki znajduja sie też głębiej), po porodzie pewnie obniżyło ci sie krocze i sama łechtaczka przez to też jest bliżej wejścia do pochwy przez co penis w trakcie stosunku mocniej ja drażni, stad orgazm w trakcie penetracji. Przed porodem wszystko było wyżej i stymulacja łechtaczki w trakcie stosunku, słabsza. Zagadka rozwikłana. Dobrze by było mieć podstawowa wiedze o kobiecej anatomii i zmianach jakie zwykle zachodza w ciele po ciaży i porodzie. To nie jest wiedza tajemna.

Gość gość
Autorko ja tez tak mialam powiem Ci:p wiem o czym mówisz hehe:) ale pozniej czym bardziej wracalam do formy po porodzie i czym bardziej robilam sie tam ciasniejsza i "normalniejsza" to niestety znow bylo jak przed porodem czyli tylko łechtaczkowy i tak jest do tej pory a minelo juz 15 miesiecy od porodu:p

Gość gość
Po porodzie też mam częściej orgazm pochwowy. Jestem 3 lata po porodzie.

Gość gość
Bo seks po porodzie jest lepszy, przynajmniej dla kobiety :)

Gość gość
Ja po porodzie odkryłam nowy wymiar seksu ;-) stałam się bardziej wrażliwa w środku, aż byłam w szoku ;-)

Gość gość
Czyli to jednak możliwe :-) a tyle się straszy kobiety o "wiadrach", a jednak można się pozytywnie zaskoczyć :-D

Gość gość
Bo o tych wiadrach to najgłośniej krzyczą te od cc

Gość gośćzszokowany
orgazm macie TYLKO I WYŁĄCZNIE poprzez ŁECHTACZKE głupie prukwy, jeden mądry ktoś (aż jestem w szoku że ktoś tak mądry tutaj siedzi) napisał o tym wczoraj .

Gość gość
Gowno prawda z tym ze po cc dra sie o wiadra tych po sn, kazda moze miec rozklapcioche jak miesni nie cwiczy Ja mialam cc i mam w nosie ktora jaka ci?e ma

Gość gość
Babcia Wisłocka już o tym pisała 100 lat temu, a was to dziwi. BTW posiadanie rozklapiochy nie wyklucza chyba lepszych orgazmów.

Gość gość
to czemu się przejmujecie rozklapiochą :-D ?

Gość gość
zszokowany sory stary, ale ty tyle wiesz o kobiecych orgazmach ile w internetach wyczytasz :-D chyba, ze się mylę i masz zarówno pochwę jak i łechatczkę? Ja odczuwam dwa różne rodzaje ograzmów i nikt mi nie wmówi, że to jest jeden i ten sam.

Gość gość
Sorry, ale po porodzie to sie ma chyba inne problemy?zeby zjesc, wyspac sie, wysrac, umyc wlosy, no ale przede wszystkim dziecko 24 h na dobe, starasz sie juz o nastepne czy jak?

Gość gość
to nie prawda że po porodzie pochwa jest rozepchana,ja urodziłam syna 4 kg a dalej mam ciasno, mąż nie może wejść we mnie. Musimy nawilżać oliwką bo inaczej mnie boli.

Gość gość
13.09 sory, ale ja nie mam takich problemów o których piszesz :-D i nie czuję się z tego powodu winna, że nie jestem matką polką męczennicą, która jęczy jak jej ciężko . Nie czuję się z tym źle, że mam też czas i ochotę na seks :-D Moje dziecko jest spokojne, dużo śpi, mało płacze, w nocy budzi się tylko dwa razy. Wysypiam się, nie jestem zmęczona, prowadzę normalne życie, a połóg nie trwa pół roku. Mój już minął i ginekolog powiedział, że można znowu współżyć. Więc dlacczego nie? autorka

Gość gość
gość dziś zszokowany sory stary, ale ty tyle wiesz o kobiecych orgazmach ile w internetach wyczytasz smiech.gif chyba, ze się mylę i masz zarówno pochwę jak i łechatczkę? Ja odczuwam dwa różne rodzaje ograzmów i nikt mi nie wmówi, że to jest jeden i ten sam. x w internetach są też prace naukowe sporządzane przez specjalistów a nie tylko wymyślone teorie przez Grażyny i Januszów, amebo ;) https://www.youtube.com/watch?v=GdMmePcNMA0 v https://www.youtube.com/watch?v=HlxDhBl5fac c Warto czasem korzystać z internetu dla zdobywaniu wiedzy a nie w poszukiwaniu blogów o kosmetykach czy ciuszkach ;)

Gość gość
A sam pochwowy też można mieć, nie w każdej pozycji jest stymulacja łechtaczki, poza tym drażnienie łechtaczki penisem przy penetracji jest fizycznie niemożliwe ;-) skoro miałam orgazm bez stymulacji łechtaczki bo nikt i nic jej nie tykało to chyba jednak jest to możliwe :-) poza tym kobieta czuje w którym miejscu rodzi się orgazm, przynajmniej ja tak mam, a uczeni mogą se pisać, skoro dla mnie to bzdury.

Gość gość
13.25 chyba nie zrozumiałeś sensu mojej odpowiedzi. Możesz sobie czytać gdzie chcesz, w internecie, w ksiazkach, publikacjach naukowych, ale jako facet nie wiesz o czym mówisz, bo NIE MASZ POCHWY ANI ŁECHTACZKI, więc wiesz tyle co nic. Znawca teoretyk się znalazł i jeszcze będzie pouczał i ubliżał :-o won

Gość gość
Zawsze się znajdzie jakiś mundry co wszystkie rozumy pozjadał, bo on wyczytał, więc wie lepiej :-D ja się o penisach nie wypowiadam i męskim orgazmie tylko dlatego, że miałam biologię w szkole :-P więc ty też sobie daruj zszokowany. Skoro Internet służy też do zdobywania wiedzy to sobie ją zdobywaj dalej, a nie włazisz na babskie forum o macierzyństwie i ciąży :-D o prostacie sobie lepiej poczytaj, ta wiedza może ci się chociaż kiedyś przyda

Gość gość
Nie da się pomylić pochwowego z łechtaczkowym. To dwa różne orgazmy