Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FacetNiebićProsze

Pieszczenie kobiet(w jedną stronę)Dziewczyny jak to widzicie?

Polecane posty

Muszę odpowiedzieć sobie na pytanie na temat praktyk seksualno-pieszczących;) kobiet i wasze zdanie się dla mnie liczy. Zależy mi tylko na przyjemności kobiet przy spotkaniu . Czy dla was była różnica jeśli ktoś kto wam płaci [32lat facet, młody wygląd twarz na +] Wolałybyście w tej sytuacji co robić....macie do wyboru i to wy wybieracie pratyki na spotkaniu9absolutnie dowolne chce zbadac co Panie lubia najbardziej,na co maja ochotę? Podstawowe opcje do wyboru to(DOWOLNE KOMBINACJE MOZECIE WYBIERAĆ) seks klasyk,robić loda,sama minetka, całowanie stóp[wielbienie] siadanie na twarzy z orgazmem. PS.Raczej całowanie stóp to mój fetysz i to konieczność i preferuje samą minetkę i całowanie stóp,ew. inny sposób adorowania.

Gość gość
Jak pieniądze to biznes a każdy biznes to brudny biznes - to po pierwsze, po drugie - wyłącznie przyjemność kobiety ale konieczność to stopy bo to Twój fetysz? :classic_cool: Są takie pieszczoty, które górują nad innymi. Wszak poddałabym się im wyłącznie za darmo i z chęcią mężczyźnie, któremu bym ufała. Ufność ma w śmiałość obleczona i oddania pełna wobec faceta, który jest Tym facetem. Inaczej to byłoby tylko biznesem, na który nigdy bym się nie zdobyła.

Gość gość
Zaznaczyłeś co wolisz i chcesz dowolności w wyborze ? :-D

Gość gość
32 lata i durny jak tabaka :O Kobiety są pokrzywdzone na wiele sposobów :O

Gość Anulinowa
Ja bym wolała jakieś ciekawsze akcje z gadżetami, np. z http://abcertoyki.com.pl – można się bawić zdecydowanie na inne sposoby. :) Czy coś z BDSM wchodzi u Ciebie w grę?

Nie widzę odpowiedzi na pytanie,moze któraś z was odpowie? co wolicie mineta+sex+ czy sama mineta?. Chodzi o sytuacje kiedy nie macie oporów moralnych tzw.partnera, koncepcji grzechu itp. rzeczy Po prostu chodzi o sumę przyjemności cielesnych i wygody Spróbujcie sobie wyobrazić to,załóżmy ,że macie pełną wolność seksualną. PS. Czy za kasę czy nie, seks moze być przyjemny. Nawet Nastawienie na kasę tez nie sprawia ze sa inne odczucia niz w w sytuacji bez kasy - rozumiecie to. Pytam o same czynnosci w oderwaniu do sytuacji,miejsca,partnera bo to moze być różne. jeśli nie wyobrażacie sobie seksu z kimś innym niz wasz X to nie macie wyobraźni. Sygnalizacja cnoty mnie jakby nie rusza;)

Gość: Zaznaczyłeś co wolisz i chcesz dowolności w wyborze ? smiech.gif naprawdę!? pomedytuj hiper-uprzywilejowanie kobiet na zachodzie- dobrze ci zrobi,chyba ze masz autyzm i myślisz ze życie to matematyka i zasady logiki musi spełniać kazde zdanie. Szukac dziury w całym.Mało jest kobiet które potrafiłyby zwyczajnie kazać mi robić to to i tamto żebym nie musiał sam mysleć. Kobiete z duza fantazja erotyczna ze świecą niestety szukać. A jeszcze trudniej znalesc taka, ktora obchodzi tak po prostu spełnienie faceta

Gość gość
odpowiadam, nie lubię minety , wole konkretny seks, od biedy szybka mineta i seks, lubie robic loda- wtedy nawet nie musi byc seksu. Nie cierpie pieszczot stóp. Spławiłam kiedys kolesia który miał w ofercie tylko pieszczenie stóp kobiety i minetę, nic wiecej go nie interesowało. Ja chcę mieć w seksie przyjemność, a akurat te dwie rzeczy mnie na smierćzanudzają

wreszcie cos konkretnego dzieki, no 40% woli minete od seksu. Dlatego pytam. co do stop to są mieszane gusta. Pozatym to wczesna i niezrozumiana przez kobiety moda... dopóki nie było tej mody ja juz jako dzieciak[<6 lat] sie tym jarałem robiac to starszej dziewcz. super było ehh zabawa w krolowa itd super!!!!! ,ktos pisal ze niby musze stopy...serio to wszystko co z dręczeniem,górmowaniem kobiet nade mna w jakis sposob mnie interesuje,orgazm mnie mniej duzo interesuje,dlatego pomijam czesto to,bo wiem ze mam takie doznania czesto a kobiety nie maja od co..

Gość gość
Ot co ;-)