Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak ma dwojke dzieci

Polecane posty

Gość gość

z innymi kobietami co ja mam robic? kocham go ,jestesmy zareczeni mamy po 27 lat.. z jego pierwsza dziewczyna ma 9 letnia coreczke a z PRZYJACIÓŁKĄ z ktora sie przespal na imprezie 3 letniego synka ,, na poczatku znajomosci ukrywal ze to jego syn zebym nie zabronila sie widywac z PRZYJACIÓŁKĄ ..dla mnie to patologia ale go kocham ..ja mam 23 lata cale zycie przede mna ..zostawic czy nie?

Gość gość
on ma 27 *

Gość gość
Męska latawica z dwoma ogonami i ślub w młodym wieku? No nie wiem nie wiem.

Gość gość
zostaw moim zdaniem on leci na swoja "PRZYJACIOLKE" i zareczyl sie tylko po to zeby jej bylo przykro :) znajdziesz lepszego - masz co wspominac opowiadac wnukom ,a teraz zrywaj i ciesz sie zyciem

Gość gość
2 dzieci alimenty potem nedzie musze isc na swieta do dzieci itd Bedziesz sama Nie jeden facet ma ptaka sa lepsi od niego z czystym kontem

Gość gość
Znaczy na czym dokladnie polega ta patologia? Ze ma dzieci z innymi kobietami? W przeciwienstwie do dzieci z Toab, co oczywiscie jest calkowicie inne, szlachetne i swiete i patologia nigdy by nie bylo, no skad? Kochasz go i chcesz z nim byc, czy najwazniejsze jest to co powie na ten temat zascianek i jak wypadniesz? Cale zycie przed Toba? No zgadza sie, tylko ze zapewne wkrotce sama bys sobie zrobila dziecko i bachorek z walsnych genow oczywiscie zycie opromienia i ulatwaia, w przeciwiestwie do genow innych ludzi. Ech, mentalnosc plemienna normalnie

Gość gość
zerwij i znajdz sobie goscia z czystym kontem

Gość gość
czy ja wiem :P moglabys sie z nimi zaprzyjaznic , twoje dziecko mialoby rodzenstwo i pewnie dobrze mu sie zylo mialabys meza wiec o co chodzi?

Gość gość
Gościu z północy zejdź na ziemię. Trzeba być realista a nie romantykiem. Życie z dzieciatym chlopem i ślub w tym wieku to jakieś 95% pewności że w wieku 30 lat autorka będzie rozwodka z 2 dzieci.

Gość gość
zerwij ! on zaraz zrobi dziecko innej "PRZYJACIÓŁCE" i mysle ze wlasnie o te przyjacioleczki chodzi , tez uwazam ze zareczyl po to zeby zrobic zazdrosc u innych :) znajdz sobie faceta bez dzieci :P zrobcie sobie wlasne :D

Gość gość
Kto normalny w tym wieku bierze sobie gościa z 2 dzieci? Chyba tylko zakochana idiotka, jaki zascaanek? To już nie dajmy sobie wmawiać w dobie tolerancji i poprawności, że to jest zdrowy związek, bo nim nie jest i nie będzie, chociażby i tłumy klaskaly.

Gość gość
zerwij , niedlugo tobie zrobi dzieciaka i rzuci :) i wezmie kolejna naiwna bo skoro ma dzieci to dlaczego nie jest z jedna z tych dziewczyn?

Gość gość
to ja :) jego byla jest w nowym zwiazku i nie zamierza z nim byc mowila o nim straszne rzeczy ale nie wierze w nie do tej pory :) a nie wiem dlaczego nie chcial byc z ta PRZYJACIOLKA i wzial mnie..tego nie wiem ale boje sie o SWOJA przyszlosc ,mam przeczucie ze jak zajde w ciaze on mnie zostawi, nawet po slubie :(

Gość gość
Mloda jestes mozesz miec kazdego a Ty sie bierzesz za rynek wtorny ? Sluchaj rozsadku a zakochac sie jeszcze nie raz zakochasz.

Gość gość
skoro masz przeczucie to mu nie ufasz i to nie ten . szukaj dalej