Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy seks z obcokrajowcem to zdrada?

Polecane posty

Gość gość

Jak to w końcu jest? Czy seks z facetem z innego kraju zaliczacie jako pełnoprawną zdradę?

Gość gość
Oczywiscie ze tak. co to za pytanie w ogole.

Gość gość
Pytam bo jestem w związku, ale spotkałam pewnego super faceta z Rosji i fantazjuję o seksie z nim jednak nie chcę zdradzać partnera. Myślę, że gdyby do czegoś doszło to byłaby tylko jednorazowa przygoda. Seks poza związkiem jest chyba gorszy jeśli kochankiem jest Polak, wtedy jest to zdrada pełną gębą.

Gość gość
Oczywiście że nie zdrada. Jeśli facet pochodzi z innego powiatu to już nie zdrada a co dopiero z innego kraju.

Gość gość
i ja smiem powatpiewac w swoja decyzja bycia singlem... dziekuje za sprowadzenie mnie do pionu:)

Gość gość
Zdrada tylko z Polakiem. Polscy panowie chcą mieć w łóżku torpedy zamiast klod zatem treningi z arabskimi końmi to treningi w dobrej wierze i z bardzo szlachetnym celem. Nie rozumiem oburzenia. Nie bądźcie tacy zasciankowi i oblepieni hipokryzja.

Gość śliwka kompot
Anal to nie zdrada, niech w kakao pakuje

Gość gość
najwieksza zdrada jest wtedy gdy taka kretynka przyjezdza z bekartami po arabskim ksieciu i wyciaga kase od panstwa placzac jaka ona glupia i pokrzywdzona. Wtedy dopiero szuka polaka bo nikt inny przez szmate na kiju juz jej nie tknie.