Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu usunęłaś fejsa pyszczku?

Polecane posty

Gość gość

a taka odważna podobno :D

Gość gość
A pod jakim nazwiskiem sie tam kryjesz?

Gość gość
Wynoś się z mojego fb, bo nawet nie wiem, kogo zbanować. Przestań mnie śledzić.

Gość gość
Nie usunęła fb, zablokowała cię obleśna mordo :D „odważny” , ale jej nie napiszesz tego :P

Gość gość
Ja osobiście usunęłam już dawno, naprawdę dawno i miałam go przez chwilę. Gdyby nie fakt, że fb zbiera dane dla Fbi, Cia i Bóg wie kogo jeszcze to bym sobie jeszcze takie jedno otworzyła. Ale zdrowy rozsądek przeważa choć nie wiem może dodam swoje konto, właściwie to już niczego nie zmieni. I tak mają moje dane, jak każdego innego kto choć raz miał tam konto.

Gość gość
I co z tego zbiera?

Gość gość
Wszystko.. Kto gdzie żyje, co robi, wykształcenie, gdzie pracuje, status społeczny, gdzie mieszka, gdzie jeździ na wakacje, co kupuje, ile ma pieniędzy, ile dzieci, żon, mężów,kochanek, kuzynów, przyjaciół (na zdjęciach). Dane osobowe takie jak adres, telefon, poczta mailowa. Wszystko w jednym miejscu ;) I do jednego wora.. Wywiad Izraela już też ma wszystkich Polaków na widelcu.. no prawie wszystkich. Bo współpracują ze Stanami.. mam tylko nadzieję, że to nie ma nic wspólnego z porwaniami..:O

Gość gość
Myślisz Januszem się interesują :) interesują się ten co ma miliony albo władze.

Gość gość
Twoje drobne masz na przeżycie plus coś nie za dużo :)

Gość gość
bo zupa byla za slona

Gość gość
Wiedzą czego społeczeństwo chce, czym się interesuje, co mu dać, a co ukrucić.. Myślisz dlaczego ciągle mamy sprzeciw ze strony UE w wielu sprawach , które w sumie ich nie dotyczą? Oni dobrze wiedzą co dzieję się w Polsce, jak zyskujemy świadomość narodową i jak zaczyna kochać nas świat. I podziwiać za historię i postawienie się lewackiemu rezimowi merkel i sorosa.. Zartrzymanie Tatarów na Ukrainie, co w tamtych czasach było nie do pomyślenia, Odzyskanie niepodległości, Cud nad Wisłą 1920 i Kosciuszko w 1776 bijący się "za nas i za was" (Amerykę); Powstanie Warszawskie, Polska jako jedyne państwo Europy, które nie sprzedało się w II w.ś..., bunt przeciw komunie i opor Stalinowi; wczesniej unia Polsko-Litewska i wielkie tereny na wschód od nas pod naszym panowaniem, w tym Ukraina stąd ta ich nienawiść (na Ukrainie zręby państwa zaczęły tworzyć się już w XIIw, a my im ciągle przeszkadzaliśmy w tym, choć w bitwie przeciw bolszewikom byli naszymi sprzymierzeńcami to i tak mieli i mają nas za wrogów, te bestie.) Nie wspominając o Imperium Lechitów.. większym niż Imperium Romanum.Itd. Europa się nas boi bo wie z kim ma do czynienia, tak więc patrzą na twgo fwjsa, a tam polewka z UE, z wszystkich ich instytucji i polityków.. Polewka z decyzji politycznych innych państw, silny sprzeciw społeczny, itd. Tak więc chcą w kołysce łeb urwać hydrze.. ;) Fb mowi im wszystko.

Gość gość
Od kontroli nad Januszem zaczyna się władza. Nie rozumiesz podstawowych machinacji społecznych..;)