Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielki stres w pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, od pół roku pracuje w prywatnej firmie i szczerze - już niw daje rady. Na początku jakoś to było, całkiem dobrze wręcz. Teraz stres mnie po prostu zżera. Mam 1600 zł na rękę - wiem, ze to marny pieniądz. Jedyne chyba co mnie trzyma w tej pracy to w miarę dobre godziny pracy. Soboty oczywiście tez pracujące, a miały być wolne :( Od jakichś dwóch miesięcy jestem kłębkiem nerwów, nie mogę spac i normalnie myśleć :/ Czy ta robota jest w ogóle tego warta?

Gość gość
160h, mam dyszkę na godzinę

Gość gość
A nie możesz/nie chcesz wyjechać za granicę do jakiegoś normalnego kraju? Ja też tak za/pier/da/la/łam w PL a teraz żyję sobie spokojnie i dostatnio w Szwecji. Rozważ tą alternatywę.

Gość gość
W tym piertolonym kraju tylko wojny, zmiany systemów i nędza od Mieszka I. Wszystkie systemy już przerabialiśmy od książąt przez królów, dyktature, socjalizm i kapitalizm i dalej gooowno z tego.

Gość gość
Zdrowie to ja już chyba straciłam

Gość gość
Szukaj innej pracy

Gość gość
Przegrałaś życie !

Gość gość
Dzięki za motywacje, tego właśnie potrzebowałam :D i masz racje ze przegrałam życie, chociaż dopiero mam 22 lata :/ dziś składam wypowiedzenie i p*******e

Gość gość
No i dobrze. Co to jest 1600 zl. I jeszcze stres i soboty pracujace.. I tak p*****la o tych srednich pensjach. Tak, jeden ma 20 tys a drugi 1500 zl i stad ta średnia.

Gość gość
Nieprawda ze siredniom, ja mam cztyrnoście tysioncuw w porywoch szysnoście, osukujo huje z tom siredniom

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tu: http://xchwilowki.pl Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu!

Mamy teraz rynek pracownika, spokojnie możesz zmienić pracę za lepszą kasę. To nie jest wyzwanie życia, tylko norma. ;) Po co się męczyć?

Gość gość
u mnie praca też na maxa stresująca, od jakiegoś czasu biorę nervomix, ale o wiele lepiej płatna jets i praca w zwodzie którą lubię, tlyko zdażają sie takie okresy gdzie trzeba to jakoś przetrwać i czymś się podratować, żeby nie zwariwać. Ale te tabletki pmagają do tego lepsze jedzenie i dużo dużo płynów w ciągu dnia.

Gość gość
W takich sytuacjach ekstremalnych zażywam też nervomix z tym, że forte. Działają szybko i bardzo skutecznie. Natychmiast koją moje nerwy.