Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie robiłem minetki bo jest dla mnie aseksualna

Polecane posty

Gość gość

jestem heteroseksualnym facetem i nigdy nie robiłem minetki a czemu większość pań odbiera to źle , kobiety też nie lubią robić loda mało która , i nikt nie robi z tego afery , czemu w naszym kraju ludzie tak piętnują jak czegoś nie robisz jak reszta bydła ?

Gość gość
Nie oszukuj się, nie jesteś żaden hetero tylko kryptopedau 😴

Gość gość
nie żaden pedał tylko szanujący sie facet, to normalne że ktoś może nie chcieć pakować jęzora do miejsca z którego ciekną wydzieliny o zmiennej konsystencji, zapachu, morda upierdoIona cała. Problem tylko w tym, że musisz sobie znaleźć laske która potrafi dojść przez penetracje, a to jest ruletka, jedne mają pochwowy, a inne tylko łechtaczkowy.

Gość gość
gość dziś masz rację dobrze szukać

Gość gość
mnie g****o obchodzi co robisz w sypialni, to ty robisz z tego problem piszac o tym na forum

Gość gość
To jest zezwierzęcenie.

Gość gość
Ubodzy nocą, zatraceni za dnia. Co wy w ogóle macie do zaoferowania? :(

Gość gość
Założę się, że dobrym lodem byś nie pogardzil. Ale wiesz co? Najpierw wyliż mi c**eczke. Egoista i tyle. Zmanierowany fiucie

Gość gość
Moge lizac ladne wygolone godzinami. To jest super. Lubie tez wylizac dupcie. To mnie kreci.

Gość gość
A ja autora rozumiem. Jestem kobieta i nie przepadam za lodem jak wiekszosc ( taaaa dajcie sie oszukiwac dalej ze wasze kobiety to uwielbiaja hehe) i rownoczesnie nie przepadsm za minetka.

Gość Bisex
Czemu macie za pedalow facetow co nie lubia minety ? Ja jestem bi ale minete bez problemu zrobie. A ze baby loda nie chca robic a jak robia to z laski i srednia technika to fakt :S Naszczescie nie jestem na kobiete skazany tak jak inni xD

Gość gość
gość wczoraj Raczej nie daję się oszukiwać, skoro ona sama to zrobiła pierwszy raz bez pytania i do teraz sama się zabiera kiedy tylko ma ochotę. Kiedy to robi widzę jaką jej to sprawia przyjemność. Kto tu kogo oszukuje?