Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna mówi mi że mam za małego

Polecane posty

Gość gość
To też druga sprawa że maż am sprawne jąderka, nie wiem czemu tyle się mówi o penisach a o jadrach to mało kto mówi a bez tego by nas tu nie było ;)

Gość gość
długość ok, chyba, że babka jest dość wysoka (175+cm) pewnie chodziło jej o obwód, 12 cm to trochę mało, wiem, bo sam mam tyle ;)

Gość gość
gość dziś dziś Sprawdzałem tak niedawno i mój penis nie wchodzi w rolkę a to znaczy że mam grubego a jak przyłożę rolkę obok penisa to na oko prawie druga rolka by się zmieściła i potem sprawdziłem, faktycznie wyszło mi długość 19 cm i obwód 15.5 cm smiech.gif Nie koniecznie wszystkie panie będą tym rozmiarem zachwycone :-D

Gość gość
gość dziś długość ok, chyba, że babka jest dość wysoka (175+cm) pewnie chodziło jej o obwód, 12 cm to trochę mało, wiem, bo sam mam tyle oczko.gif Następny nieuk :-D A co ma wzrost do budowy pochwy :-D Brak edukacji seksualnej najlepiej widać na forach z takich wypowiedzi :-P

Gość gość
Ale większosć będzie a te które nie będą to się przekonają i się zachwycą ;)

Gość gość
dziś nieprawda czym wyższa kobieta tym większa pochwa i czym wyższy mężczyzna tym ma większego penisa a jeśli mężczyzna ma brzuszek to znaczy że ma grubego, tak samo jak wysokie kobiety mają duze piersi a niskie mają bardzo małe, nie bez powodu największe piersi mają koszykarki :D A tak na serio to masz racje wzrost nie ma nic do rozmiarów penisa, pochwy i piersi.

Gość gość
gość wczoraj zgadza sie , chodzilam kiedys z facetem co mial 195 cm wzrostu , a penisa mial raczej malego , jakos 12-13 cm

Gość gość
i jak z nim bylo ?

Gość gość
Ja mam 17cm a moja żona jak widzi większego to się ślini. To normalne. Ty też jak widzisz świetne cycki to od razu stoi, prawda? Równouprawnienie :)

Gość gość
gość dziś to gdzie twoja zona oglada inne wieksze k***sy?

Gość gość
Na swingerskich imprezach.

Gość gość
gość dziś pieprzy sie z nimi ? lepiej z tak duzymi jej ?

Gość gość
na cycki wam staje o kufa moje kondolencje

Gość Tata_Kasi
Problem jest taki, że jesteś ciotą! Dziewczyna ci mówi że masz małego a ty o poradę na internet lecisz? Otrzyj se nos ze smarków i bądź mężczyzną! Weź się za nią jak facet, to nie będzie miała zadnych zastrzeżeń. Każda dziewczyna sprawdza czy jej chłopak jest mężczyzną czy ciotą. Ty niestety ukończyłeś d**e.

Gość gość
Musisz miec co najmniej 25cm i obwodu to 19 cm to jest facet a pozostali to do d**y czyli anala bo samiec alfa do klasycznego garnitururu i zieloneej koszuli z krótkim renkawem

Gość gość
Ja jestem wrażliwy i bym od razu zerwał z nią... :(

Gość gość
Chłopie to jest zajeśliczna laska. Mogę już nie mieć w życiu okazji maczać w takiej dziurce. Była szczera ale czy to powód do rozstania? Morale trochę siadło ale wszystkim tego chyba nie opowiada skoro jest ze mną.

Gość gość
Z czasem sie znudzi i zachce innych atrakcji - zobaczysz. Jak juz teraz zwraca uwage na to to lepiej nie bedzie. Chce byc bardziej wypelniona. Albo dołóż gadgety do zabawy albo adieu za wczasu...po co marnować czas.

Gość gość
Skoro twierdzi ze masz za malego to wloz jej w d...e. Od razu zacznie krzyczec ze za duzy :)

Gość Ja 40 lat
Dnia 16.08.2018 o 14:44, Gość gość napisał:

masz tak małego że aż mi Ciebie szkoda. Jak to jest nie czuć że się wkłada w kobiete? mój facet takich problemów nie ma on ma 18cm i do tego 15 w obwodzie tak wygląda ptak a ty masz dziecięcą zabawkę kupuj nakładki pogrubiające

To niezle mususz byc rpz...a 🙂

Gość Łooo

Temat z 2018...gratuluje ogarnięcia :D Wszyscy zianteresowani pewnie maja już inne problemy. :)

Gość wloz jej kij od baseballa

skoro masz malego to zaloz pasek a do niego przyczep kij od baseballa :)

Gość gosc
Dnia 20.08.2018 o 11:00, Gość gość napisał:

i jak z nim bylo ?

slabo