Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam sie od jakiegos czasu z dziewczyna ale nie wiem czy chce dalej

Polecane posty

Gość gość

poniewaz jeszcze nie doszlo do seksu, chcialbym wiedziec czy ona lubi oral czy robi loda i nie wiem jak to zapytac kulturalnie, bo jesli ona tego nie lubi to nei wejde z nia w zwiazek... nie piszcie mi tylk o ze jestem glupim prawikiem egoistom ze milosc to nie seks.. NIE!!! ja chce miec tez radosc z seksu i jak przejsc do tego etapu rozmowy???

Gość gość
Nie pytaj, jak baba, tylko działaj. Doprowadź do sytuacji intymnej i się zorientujesz, co ona lubi, a czego nie. Przetestuj ją i oceń, czy Ci odpowiada, proste.

Gość gość
Autor ma chyba 15 lat, skoro pyta o takie rzeczy na forum, a z własną kobietą nie potrafi o tym rozmawiać.

Gość gość
ona musi cie namietniecalowac, n7e brzydzic sie co za roznicaczy w jezyczek czy suteczki czy penisek? wszedzie ssac musi lubic ssac pieśćcie sie ale nie od razu na calego duzo pettingu musisz byc z gwarancja czystosci i bezpieczenstwa. bo czy ty sam lubisz ssac penisy? nie? nie wiesz? no wlaśnie. Ty tak samo jak ona możesz. Jak ty byś sie czuł, jakby ktoś cię o to spytal? Hej, ja chciałabym mieć was obu w łóżku i ssać Markowi i Tobie, a czy ty possałbbyś Markowi? Bo mnie to kręci, taki widok, i miałabym mokro