Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia_Gosia

plastry na dekolt sikatris

Polecane posty

Gość Gosia_Gosia

Hej! Mam 32 lata i już zauważyłam u siebie pionowe zmarszczki na dekolcie!! Znalazłam w aptece internetowej plastry silikonowe Sikatris na to ale chce się wcześniej poradzić kogoś, kto już je stosował. Czy są tu takie osoby i mogą się wypowiedzieć?? Z góry dzięki za odpowiedź.

Gość gość
ja stosuje juz tydzien i widze pierwsze efekty

Gość gość
Trzeba było zapobiegać latami: pielęgnacją, unikaniem słońca i spaniem na plecach. Jak zmarszczki już są to jedynie silne retinoidy (z efektami ubocznymi) albo operacja je usunie. Żadne plastry skóry nie naprawią!!! A ktokolwiek wmawia inaczej jest spamerem wiadomych "plastrów".

Gość Miszka

I tu się gość myli. Ja mam zmarszczki pionowe na dekolcie zakupiłam plaster 2 miesiące temu i widzę już efekty.zmarszczki się nie pogłębiają A nawet zauważyłam ich zmniejszenie. Polecam .

Gość gość
2 godziny temu, Gość Miszka napisał:

I tu się gość myli. Ja mam zmarszczki pionowe na dekolcie zakupiłam plaster 2 miesiące temu i widzę już efekty.zmarszczki się nie pogłębiają A nawet zauważyłam ich zmniejszenie. Polecam .

A ja nie mam zmarszczek bo dbam o skórę. Ty jak nie dbasz, to ci te plastry gie pomogą, zmarszczek nie usuną tylko co najwyżej lekko zmniejszą ich widoczność, tymczasowo mocno. Nawiasem mówiąc one nie są do tego przeznaczone.