Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narożnik w salonie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny kupiliśmy 4 lata temu niedrogi narożnik za 1300 zł. Wydawał się w porządku, ale po 4 latach materiał się pęczkuje:(, poduszki mają elementy ekoskory i po prostu się zaczęły pękać/kruszyć... Dodam tylko, że 2 latka w domu odpowiada za większość plam. Zresztą narożnik jest już ciągle zakryty kocami, w planach jeszcze jedno dziecko i może stąd moje pytanie... Jak często zmieniacie kanapy/sofy? Inwestujecie w droższe czy lepiej tansze i po prostu zmieniać, bo większość mówi żeby poczekać aż dzieci wyrosną...

Gość gość
Ja z kosztownymi zakupami, czy remontami czekałam. Doświadczenie mnie nauczyło. Po zrobieniu szaf w przedpokoju pokryliśmy część ścian bardzo drogą tapetą, moja raczkująca wówczas córcia wynalazła przy podłodze drobne niedociągnięcia w doklejeniu, po czym małymi paluszkami , pracowicie zrywała pasek, po pasku:) Podobnie bywa z meblami, farbą na ścianach. Małe dzieci niszczą i trudno się przed tym ustrzec.

Gość gość
ja kupilam 3 lata temu naroznik.Plkryty jest fajnym grubym materilaem .Jak na razie nic sie niedzieje. a skora ma to do siebie ze bardzo szybko sie niszczy. za naroznik dalam jakies 1100zł.

Gość gość
U mnie synek z uporem maniaka urywa wszędzie końcówki listew przy panelach, tv powiesiliśmy na ścianie, bo stał na szafce i jego dni były by policzone. Drzwi też gdzie niegdzie odbite, a o ścianach nie wspomnę:). Tak dzieci bardzo niszczą:)

Gość gość
Mam 3- latka, nic nie niszczy, owszem czasami zdarzy się jakąś plama, ale nic poza tym.