Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimikimouse

Jak powiedzieć, że chcę rozwodu?

Polecane posty

Gość minimikimouse

Dziewczyny, sytuacja jest taka: Od jakiegoś czasu spotykam sie z kolegą z pracy. Jest super, rozmowy, seks i wyjścia są super. Niestety mam męża, troskliwy i kochający, ale znudził mnie już bo nie ma w nim polotu. Kolega mówi, żebym go zostawiła i żyła z nim ale bez ślubu, żebym jeszcze tego życia trochę użyła. Z mężem mam dwójkę dzieci i wolałabym, żeby zostały z mężem. Ale jak mu to powiedzieć? Hejterkom serdecznie dziękuję za odpowiedzi. Chodzi o moje szczęście :)

Gość minimikimouse
Nikt nie pomoże? :(

Gość gość
Jesteś durna jak BUT! Taka pomoc z mojej strony! On POTRZEBUJE SAMICY DO SEKSU,czy ty pustaku tego nie rozumiesz?!

Gość gość
Głupie prowo, nuda:p

Gość gość
Nie rób tego kroku , po kilku miesiącach namiętność wygaśnie.Naprade aż tak potrzebujesz polotu i sexu?Ja wolę nudne ale moralne i ustabilizowane życie u boku męża i dzieci.

Gość waterman
Jest to prowokacja ,a jeśli nie,to nie ma sensu odpisywać ,bo trzeba by dużo inwektyw zapodać ,co nie ma sensu . Męża rzucasz i dzieci też dla swojego szczęścia? Dzieci to szczęście ...

Gość gość
Idź za głosem serca. Jak ci mąż nie pasuje to kopnij go w doopę i niech sam wychowuje dzieci. A ty używaj życia bo ono tak szybko przemija.

Gość gośćSylwias
jak można zadawać się z kimś z pracy i jak można zostawić dzieci? szok?Ty jesteś matka???

Gość kung fuu panda6
zgin suoko...zeby cie hivem zaraził a dzieci sie wyżekły. zeby cie pozwały o potezne alimenty...a ludzie z wioski nazwalli ladacznica i rzucaliw w ciebie pomidorami.fujaro niedrobiona. rodzice sie ciebie wstydzą.