Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fryzura na chrzciny dla młodej mamy.

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny :) jaką miałyście fryzurę na chrzcinach waszych dzieciaczków? Uważam, że nie ma powodu, żebym zamawiała fryzjerkę. Napiszcie jak to było u was.

Gość uff gorąco
jak upał to może na łyso bo gorąco

Gość ks proboszcz 54
wg odwiecznej polskiej tradycji....Matka POlka...powinna miec krociutko elegancko i skromnie obciete wlosy.na zapalłkę. pamietaj ze to swreto koscielne. a ty jestes zoną (?) i matką. wieć...wlosy na zapałkę płaski obcas i spodnica za kolano. a jesli juz zgrzeszyłas i wciąz masz dlugie wlosy...to ciasno w kok.!!!

Gość Pierre de la Pierd
zupełnie NIE rozumiem tego dlaczego kobiety proponują aby ośmieszyć kobietę i koleżankę ? każdy facet zawsze doradzi kobiecie aby długie włosy na białej poduszcze przed bzykaniem rozpuściła i na białej poduszcze wygląda pięknie , żadnego ścinania i obcinania, kobieta musi być kobieca i długimi włosami ponętnie powinna swoje TZYTZKI zakrywać aby 'kusić' faceta , czy jasne ?

Gość gość
Porażka. :( autorka zadała normalne pytanie, a tu jacyś idioci się wypowiadają. Ja na chrzcie mojej córki miałam kucyka. Było mi wygodnie.

Gość gość
Ja mam wlosy do ramion. Na Chrzcie corki mialam tak jak na codzien-rozpuszczone.

Gość gość
to nie wesele i to dziecko najwazniejsze, ale trudno mu chyba na tym etapie zrobic jakas fryzure.mamie taka zeby bylo ladnie, nic wyszukanego ten tekst jakiegos zboka to troche nie bardzo.o zapalce ujdzie

Gość gość
Ja miałam rozpuszczone tylko zrobiłam loki.

Gość gość
Ja miałam rozpuszczone z kucykiem na czubku głowy. Zwykle dziewczyny noszą rozpuszczone.