Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kubeczek menstruacyjny pomocy

Polecane posty

Gość gość

hej, pierwszy raz pisze na forum z jakimś pytaniem, ale jestem totalnie w kropce. z góry przepraszam jeśli wybrałam złą kategorię. przejdę do rzeczy. mam 16 lat i chciałabym stosować kubeczek menstruacyjny. kupiłam już jeden, ale okazał się za duży więc teraz chciałam zasięgnąć po poradę żeby nie popełnić kolejnego błędu. a więc do tej pory stosowałam tampony i jestem dziewicą. wypatrzyłam kubeczek MeLuna Soft S. ma on średnicę równą 38 mm, a poprzedni miał 41 więc różnica w sumie jest ale jednak niewielka. prosiła bym o jakieś opinie na temat tego kubeczka i spytam w prost: czy on mi się w ogóle tam zmieści? z tamponami nie miałam nigdy problemów. przepraszam jeśli napisałam to trochę choatycznie ale nie chce znowu wyrzucić pieniędzy w błoto >__

Gość gość
Skontaktuj się się z cupfiterka ze strony sklepu internetowego drogeria naturala better land. Pani sprzedaje wszystkie kubeczki jakie są. Ogladnij też jej filmiki na Youtube ' better land. Bardzo dobry wybór. ...kubeczekjest tur jest!!!! Zmienił moje życie.

Gość gość
ląduje w toalecie gdy sie napelni, badz w majtkach