Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pokazac facetowi ze mi sie podoba?

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie tylko z widzenia, widzimy sie ze 2-3 razy na tydzien na zajeciach. A moze juz sie skapnal ze mi sie podoba po tym ze sie na niego patrze..... Nic o nim nie wiem. Ze wzgledu na nasz wiek moge sie domyslac ze na pewno jest zajety ;/

daj kontakt to ci poradze moge cie poprowadzic z ciekawości.Tutaj napisze tylko że on na 90% nie zauważył.musiała bys zwijać sie i skręcać i chodzic w kółko żeby zauwazył - ale nawet to nie jest dla każdego jasne.Mi sie podoba jak laska podchodzi sama jak zauwazy cos i poda reke np.

Gość gość
Ile lat?

Gość gość
ja mam 34, a on oceniam zekilka lat wiecej po wygladzie. ale dzis sie mozna z tym wiekiem pomylic. Obraczki nie ma ale to sa zajecia sportowe, wiec sie zdejmuje. Moglby byc rozwodnik, nie przeszkadza mi to. Ale nie mam jak nawiazac kontaktu oprocz ''czesc''.

Gość gość
Hehe napewno zauwazyl;p Ja do dzisiaj mam problem zauwazyc ze sie podobam kobiecie. "Przestudiowalem" kiedys polowe poradnikow o mowie ciala i dalej jestem glupi a polowa opisanych tam gestow nie kojarzyla mi sie z uwodzeniem. My faceci jestesmy bardzo prosci w obsludze i wszelkie niedopowiedzenia i wasze gesty gierki stanowia dla nas problem przez to zawsze w zwiazkach jest zgrzut bo facet czegos sie nie domysla a kobieta nie potrafi powiedziec wprost. Np spojrzenie, zabawa wlosami,butem , bizuteria, usmiech itd na nas dzialaja jak jest juz prowadzona rozmowa ale takie gesty w powietrze nie robia na nas wrazenia i malo ktory facet sie domysli ze kobieta go "zaczepia". Nawet jak facet do ciebie podejdzie to np bo mysli ze jestes znudzona, nie masz nic do roboty na nikogo nie czekasz i moze latwo nawiazac znajomosc ale zdecydowana wiekszosc nie wpadnie na to ze to Ty go "zapraszalas". Takze powodzenia ;p Starsze kobiety po 30, 40 same juz bezposrednio zaczepiaja facetow i nie koniecznie odrazu przedstawiajac mu swoje zauroczenie ale szukaja pretekstu do neutralnej rozmowy bo wiedza ze my jestesmy ciezcy w domyslach i uwiesc faceta najlatwiej mozna przez kontakt bezposredni.

jjak widzisz drugi gość popiera to co napisalem.wole nagrac na youtube moja analize głosowo,w tym temacie krece sie juz aktywnie pare lat,mam kanały na temat kobiet,zwiazkow itd,siłą rzeczy musze mieć wiedze.czytam i slucham roznych historii jak chcesz to moze nagram.

co z tego moze czy wogole moze cos z tego byc moge poscic livestrema na 5-15 miut jak ci zalezy na serio zeby znac prawde. zadalbym c***are pyt. i wszystko bylo by jasne jak na dloni...

Gość gość
Może niektórzy są bardziej domyślni?

Gość gość
Na mnie jak kobieta często patrzy i zachowuje sie inaczej niz normalnie to ske domyslam.

Gość gość
Ja mam tak w stosunku do pewnego faceta. Dziwnie się przy nim zachowuje, denerwuje się ale on mi się nie podoba. Wręcz przeciwnie, nie lubię go, denerwuje mnie jego osoba.

Gość gość
Ale też na niego patrzysz bezustannie?

Gość gość
Często zerkam na niego by zobaczyć czy chociaż się do mnie nie zbliża albo nie odpali czegoś głupiego.

Gość gość
Jak sie mu spodobasz to dopiero bedzie "slepy"na twoje sygnaly. Przez to wiele jest nieszczesliwych zwiazkow bo kobiety czekaja az wybierze ich facet w ktorym sie kochaja a podbijaja do nich faceci z ktorymi potem sie mecza bo im mniej facetowi zalezy tym latwiej mu zdobyc kobiete bo nie boi sie odrzucenia, porazki.

Gość gość
Działaj dziewczyno, korona ci z głowy nie spadnie.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć czy masz u niego szanse, jak zachowywać się w stosunku do niego aby się Tobą zainteresował i czy to możliwe,napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
no ale jak mam dzialac i uderzac? probuje go zagadywac (odnosnie tych zajec na ktore chodzimy) ale on mi odpowie i tyle ;/ chyba nic z tego

Gość gość
Czyli ty jemu nie wpadlas w oko i tyle.

Gość gość
Kolejna niemota nie odezwie sie do mezczyzny ! Ale wy durne baby jestescie

Gość Adam Klaser Prawik 36
Też mnie wkurza że dziewczyny takie nieśmiałe i żadna nigdy mnie nie podrywała

Gość gość
Poszczuj dupskiem, jak brzmi stara kafeteryjna rada.