Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulka21

Moj chlopak mnie olewa

Polecane posty

Gość Czarnulka21

Od jakiś 10 dni moj chlopak mnie olewa nie wiem co juz mam mysleć co prawda kłocimy sie czesto ale zawsze juz sie odzywał tym razem mija 10 dzien a on nadal cisza byłam u nie go to nie chce mnie widzieć telefnu nie odbiera nie odp na wiadomosci na fb tło zdj wszystko ma boje sie ze to juz jest koniec nie moge sobie miejsca zalesć zawsze kłociliśmy sie o takie głupoty tym razem no w nerwach juz wybucham i za duzo mu pow co mnie boli z kazdym potrafi wyjść odprowadzić a jak ja zawsze to albo zmeczony albo komputer jak by mógł to by gral całymi dniami doradzicie mi czy to moze byc juz koniec :(

Gość gość
To raczej koniec - miej wiec godnośc i nie lataj za nim. On swoją drogą niezbyt dojrzały, skoro Ci tego nie potrafi powiedzieć wprost.

jestem z nim od roku starałam sie kiedy miał problem zawsze przy nim bylam boli mnie to po prostu ze innych traktuje lepiej jego rodzina mysli ze jestem o nie go zazdrosna to nie prawda jest mi przykro ze tam potrafi wszystko a tu nawet odprowadzić nie umie ... no ale w nerwach niby pow ze nas nie ma po czym jak poszłam to pow przez swojego brata ze on nie wie wiem w nerwach mozna wszystko powiedzieć no bo jednak nie odzywa sie tyle czasu nie wiem ile facet moze byc zły no on ma akurat ciezki charakter wiem ze kłotnie zniechecaja ale byłabym inna jak on by tez sie starał

no dobrze ale skad moglam wiedzieć ze on taki jest i ze tak bd mnie traktował mnie masz prawa mnie obrażać nawet nie znajac mnie jaka jestem

nie po prostu jest uzalezniony od komputera nie kazdemu chodzi Tylko o seks zreszta rozmowa z Toba nie jest na moim poziomie

Gość gość
czarnulka21, weź w ogóle nie zwracaj uwagi na takie debilne wpisy jak tego typa prawik 91. Odpisując mu tylko karmisz tego głupiego trolla.

Gość gość
Przepraszam, że nie w temacie ALE jest do zgarnięcia całkowicie ZA DARMO glośnik JBL! Co trzeba zrobić? Zapisać się na wybrany kierunek medyczny w NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy i? TYLE ! Ilość głośników ograniczona. Więcej informacji na facebook.pl/novacebydgoszcz lub 790-400-178

Gość gość
gość dziś G*wino, a nie przepraszasz, SPAMerze zafajdany.