Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego córka bylego prezydenta piec lat po slubie nie ma dzieci jeszcze?

Polecane posty

Gość gość

to pytanie ,które jest w tytule pada ciagle na wszystkich portalach i wpisach pod najmniejsza wzmianką o aleksandrze.. juz czytac nie moge tego...gdzie tylko sie pojawi jakis artykul o olce to jest natychmiastowy atak kobiet ,które wyzywaja ja i pisza ze to chore ze ona jeszcze nie ma dzieci a juz niby stara i czas leci. DLACZEGO LUDZI TO TAK BOLI?? MOZE ONA JEST BEZPLODNA/??takie komentarze krzywdza przeciez.. juz nie mowie o jej matce,kiedy wypowiedziala sie zaraz po ich slubie ,ze czekaja na wnuki z olkiem. ech..

Gość gość
Autorko mylisz sie Ślub byl 6 lat temu ,wiec juz 6 lat po ślubie a dzieci brak.

Gość gość
Ludzie są beznadziejni jednak. Może jest bezpłodna, a może ona po prostu nie chce mieć dzieci? Przecież nie ma jedynego słusznego modelu życia.

Gość gość
Ludzie są wścibscy, każdy sądzi po sobie i myśli, że jak sam brał ślub będąc w ciąży to inni też, a najpóźniej rok po ślubie dziecko musi być. Ja zaszłam właśnie 6 lat po ślubie, bo tak chcieliśmy, a najwięcej wiercenia dziury w brzuchu było przez tesciowa (która hajtała sie w 7 mcu ciąży i tak sie tego wstydzi, że wszystkie zdjęcia pochowała nawet mąż nie widział ani jednego zdj. ze ślubu rodziców). Ale i tak się jej wydaje, że ludzie się żenią dopiero jak młoda już w ciąży.

Gość gość
Od razu ona bezpłodna. A może jej facet ma problemy? Jednak stereotypy wciąż sa silne. Może nie chcą pieluch, może maja inne problemy, może maja gdzieś opinię publiczną. To nie jest kraj dla ludzi, którzy chcą mieć wybór.

Gość gość
nie moga miec..innej opcji nie widze,bo ona jest jedynaczka i nie zrobilaby tego rodzicom przeciez..musi im dac wnuka w koncu.

Gość gość
W zyciu bym sie nad tym nie zastanawiala, dopiero pierwsze, co czytam, na ten temat. Ja mialam dzieci 10 lat po slubie. Kazdy zyje , jak chce.

Gość gość
Typowo polaczkowe, babskie rozkminy. Co to kogo obchodzi, zajmijcie się swoimi sprawami.

Gość gość
nie moga miec..innej opcji nie widze,bo ona jest jedynaczka i nie zrobilaby tego rodzicom przeciez..musi im dac wnuka w koncu. x musi, ja jestem jedynaczka i mam juz 45 lat i nigdy nie uważałam ze musze dawać komus wnuka

Gość gość
Ależ ma. Troje. :D To jak jedna ma troje, to druga nie musi.

Gość gość
"Musi dać wnuka" Serio? Czy my mamy średniowiecze? Wnuk nie jest dla dziadków, no chyba, że planujesz im go wciskać 24h/7 Wnuk może być maskotką dla dziadków i tyle. Dziecko nie jest dla nikogo, nawet dla rodziców, ponieważ z założenia ma być odrębną, niezależną jednostką.

Gość gość
Córka drugiego nadrabia i ilością dzieci i mężów

Gość gość
Dlaczego córka byłego prezydenta ma troje dzieci a ich ojcowie maja w sumie pięcioro poza ta czwórka ? A inna córka byłego prezydenta nie ma wcale ? Dlaczego ludzie żyją jak chcą ? dlaczego głupizna jest silniejsza niz mądrość ? Dlaczego zwyczaje ludzi sa gorsze od natury zwierząt ?

Gość gość
Nikt nie rozumie że można nie chcieć mieć dzieci. Nie chcieć by coś ci ciało zdewastowało pochwę macicę krocze

Gość gość
przecież jeszcze ma mnóstwo czasu na to :D ile ona ma lat? jest chyba zaraz po 30?

Gość gość
Szczerze mówiąc dopiero z tego tematu dowiedziałam się że Ola K nie ma dzieci. Jakoś do tej pory się nad tym nie zastanawiałam i nic mnie to nie obchodzi.

Gość marawstala
Moze nie chcą mieć dzieci : )

Gość gość
bo ma to w d***e a tu cie 500 plus czestuja jak to na same mleko i pampy starcza a gdziez reszta dlateggo

Gość gość
Bo to lewaczka, a lewacy nie lubia dzieci, za to kochają zwierzątka i homosiow!

Gość gość
Ma 37 lat.

Gość gość
A ja to myślę, że ja kiedyś porwał biały bus i jej macie wycieli.

Gość gość
22.17 Dokładnie. I propagują "Polacy! Jak wy sami nie wymrzecie to my was wykonczymy"

Gość gość
Aleksandra (córka TW Alka) ma 37 lat.

Gość gość
ja od malego wiedzialam ze nie chce dzieci, dalej ostro w tym trwam. nie zamierzam sobie serwowac bolu. poza tym od malego musialam z********lac w gospodarstwie, w domu. nie zamierzam sie meczyc dalej, chce po 30 zaczac odpoczywac

Gość gość
Żebyś tępy qrwiszonie miała się nad czym pozastanawiać :D

Gość gość
Ja pewno bezplodniaczka Jeana. Teraz biały bus będzie porwał noworodki zęby ona udawała swoje

Gość gość
Bo niemal każdy, kto ma dzieci, chciałby, żeby inni też tak sobie rozperidolili życie. Innego wytłumaczenia nie mam, bo wśród niedzieciatych osób takich komentarzy nie słyszałam.

Gość gość
gość dziś Bo niemal każdy, kto ma dzieci, chciałby, żeby inni też tak sobie rozperidolili życie. Innego wytłumaczenia nie mam, bo wśród niedzieciatych osób takich komentarzy nie słyszałam. x Mam dzieci, jestem zadowolona z zycia ,wisi mi czy Kwasniewska ma, jej wybor. I zareczm cie,ze wiele dzieciatych mysli tak samo.