Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego córka bylego prezydenta piec lat po slubie nie ma dzieci jeszcze?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Sama mam dzieci i też mi wisi czyjeś życie, nigdy wyborów nie komentowałam. Ale naprawdę czuję się w mniejszości, kiedy dzieci nie miałam, to tylko i wyłącznie dzieciaci się dopytywali, kiedy się rozmnożymy (i nie czy - tylko kiedy), i dalej obserwuję to samo, dlatego taki komentarz. I naprawdę miałam wrażenie, że wynikało to z myślenia "a co wam ma być za dobrze, skoro my się tu musimy męczyć".

Gość gość
gość dziś no widzisz, a ja mam inne doswiadczenia. Nie mialam dzieci przez 10 lat po ślubie i NIKT mnie nie pytał, dlaczego. Mam fajnych znajomych i rodzinę. Sama tez(juz dzieciata) takich pytan nie zadaje, bo sa mega nietaktowne.

Gość gość
gość dziś No i ja też bardzo chciałabym mieć takie doświadczenia, niestety przeważnie nie miałam takiego szczęścia. I o tak komentujących osobach jest ten temat (o ile jeszcze potrafię zrozumieć żartem rzuconą uwagę naprawdę bliskiej osoby to już komentowanie życia kompletnie obcych ludzi jest dla mnie kosmosem, dla ciebie też, ale nie dla wszystkich niestety).

Gość gość
Bezdzietne są przewrażliwione na punkcie dzieci

Gość gość
gość wczoraj hihihi ja tez , nie mialam pojecia co w ogole dzieje sie z ta pania a ze dzieci nie ma to juz w ogole ..... nie mialam pojecia

Gość gość
Ja jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam czemu ktoś jest kilka lat po ślubie i jeszcze nie ma dzieci. Kamil Stoch jest po ślubie 8 lat i też nie mają dzieci i co z tego? Sama jestem jedynaczką i ze strony rodziców, nigdy nie było parcia, byśmy jak najszybciej dali im wnuki, wręcz jakbym wcale ich nie chciała mieć, to moi rodzice by to uszanowali.

Gość gość
Grażyna Torbicka też nie ma dzieci i że swoim kardiologiem jest już 37 lat. Są mega szczęśliwi :). A teraz same pomyślcie...

Gość gość
Ja też nie będę miała dzieci, podoba mi się taki model rodziny. Mam nadzieję że nigdy nie dostanę wścieklizny macicy.

Gość gość
za to córka prezesa pis ma już trójke, kazde z innym :D

Gość gość
bo nie każdy jest tak pieprznięty i klepie bachora za bachorem