Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się oszukiwana

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie już jakiś czas się spotykam z takim chłopakiem, on pracuje w Warszawie, to jest jakieś 200 km, dom rodzinny ma tutaj i co weekend zjeżdżał, żeby się ze mną zobaczyć. Ostatnio poleciał do Chorwacji, rodzice go namówili. Wylot miał w sobotę, a chciał jeszcze przyjechać na ten piątek wieczór, żeby się spotkać, odmówiłam, bo to by było bezsensu. Wczoraj wrócił z Chorwacji i pisał mi, że chyba przyjedzie do domu. Ale dziś, że nie ma pieniędzy, że wyjazd go dużo kosztował. Było mi przykro, więc mu napisałam, że szkoda i że gdyby chciał to by przyjechał. Twierdzi, że nic nie rozumiem. I też jest jakiś dziwny, jakby wkurzony. Tylko w najlepszym wypadku nie będziemy się widzieć 3 tygodnie, w najlepszym. Naprawdę taki Przyjazd z Warszawy tyle kosztuje? Nie wiem, co o tym myślec.

Gość gość
No nie ma kasy na mnie spoko

Gość gość
A najnowszym samochodem jeździ

Gość gość
No bardzo możliwe że się spłukał, życie. idź i zarob to zobaczysz jak to jest

Gość gość
Ale aż tak żeby na paliwo nie mieć.. A na wakacje miał

Gość gość
Pewnie wydał więcej niż założył

Gość gość
Ale koleś ogólnie nie jest jakiś biedny. Na wakacje i szastanie pieniędzmi go było stać, na mnie nie. Jeszcze prosi mnie, żebym to ja przyjechała do niego. Jest między nami prawie 6 lat różnicy i dla niego to nic, ale Ja nie wsiade tak po prostu w autobus, rodzice mi nie pozwolą. Ogólnie powiedziałelam mu o tym i że nie zamierzam być dla niego jakimś balastem, skoro tyle go kosztuje zjeżdżalnie na jeden dzień, wiadomo życie pisze różne scenariusze i czasami ludzi dziela znacznie większe kilometry, a on tutaj ma rodzine więc nawet dla niej powinien przyjeżdżać. Przeprosił i powiedział że nad tym wspólnie popracujemy. I że oburzyl się bo mu zależy. Nie wiem, co o tym myśleć.

Gość gość
A ja jestem biedna

Gość gość
Zdradził cię w tej Chorwacji, ot co.

Gość gość
Daj se spokoj z tym facetem. Dla,chcacego nic trudnego, facetowi ma zalezec, jakby chcial to by stanal na glowie i pozyczyl.kase zeby przyjechac , a ten jeszcze wygodny chce zebys ty przyjechala, wez przestan...miej szacunek do siebie i w zyciu nie jrdz do.niego, i w ogole daj se z nim spokoj

Gość gość
To nie jest mój facet. Ogólnie to jest typ faceta który jest mega cwany i sobie porad******ażdej sytuacji, ale jednocześnie ma branoe u dziewczyn i to wykorzystuje. Teraz jest już stary chyba się chce zmienić, moja siostra jest z jego przyjacielem i wszyscy uważamy że trochę jest inny...