Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marek33

Ile jest kobiet, które lubią ekshibicjonizm?

Polecane posty

Cześć! Odkryłem jakiś czas temu, że BARDZO atrakcyjne jest dla mnie, jak kobieta z którą jestem bardzo nieprzyzwoicie się ubiera. Tak bardziej opisowo, jak nie nosi bielizny pod krótką spódniczką, nie nosi w ogóle stanika, czy chodzi topless w samych skąpych stringach po plaży. Zastanawiam się jak dużo jest takich kobiet, które również mają satysfakcję z takiego ubioru? Wydaje mi się to dość rzadkie, tzn. pewnie nie jest takich kobiet dużo i jeszcze mniej facetów, którzy chcieliby być z kobietą, która ma takie fantazje. Tym czasem ja właśnie dokładnie takiej szukam. :) Dajcie znać czy na forum są dziewczyny/kobiety, które mają dokładnie takie preferencje erotyczne. Nie, nie piszę po to, by zaraz prosić Was o fotki. Chcę po prostu sprawdzić jakie mam szanse znalezienia kogoś, z kim ja będę erotycznie spełniony i ta druga osoba ze mną. :) Pozdrawiam, Marek

Gość gość
Tu w ogóle ciężko o kobietę. Na tym forum dominują faceci, prawiki, onaniści i żonaci, którzy marzą żeby poroochać na boku bez zobowiązań

Hahaha... Jeśli faktycznie tak jest to szkoda. Ale może nie jest tak źle i jakieś dziewczyny się odezwą. A jeśli nie to trudno. Nie znajdę odpowiedzi na swoje pytanie.

Gość gość
Jest wiele kobiet z ekhibisjonistycznym nastawieniem. Tego jestem pewna. To leży w naszej naturze. Tyle tylko, że ta cecha jest u nas albo rzadko pobudzaną, albo tępiona

Gość gość
A Ty jesteś taką?

Gość gość
TAK, ja jestem ekhibicjonistycznie nastawiona. Właściwie już uzależniona. Przynajmniej w fantazji. Na praktyczną realizację jeszcze nie znalazłam dobrej metody

Gość arizonablue
A ja Ci mogę pomóc z metodą... ;)

Gość gość
Moja żona jest taka, wstydzi się ale strasznie ją to podnieca. Chodzimy do sauny, może się prezentować ile chce, szczególnie pod prysznicem koedukacyjnym jak obmywa ciało, piersi całkiem nago a wokół obcy faceci. Bzyka się potem jak króliczek.

Gość gość
Do arizonablue To już twoje zadanie

Gość gość
trochę takich kobiet pewnie jest, w ostatnie upały w metrze, kobieta ok 30 tki, ubrana w shorty ogrodniczki i buty, bez biustonosza, bez koszulki, widok poezja. Jak się chodzi po mieście to idzie spotkać zawsze kilka takich bardziej odważnych, ale ta z metra to mistrzostwo było i figura, rozmiar super.

Gość gość
Gość z 20.18, masz takie potrzeby i kręci Cię to, wszyscy tak mamy, tylko bardziej lub mniej ukryte fantazje, jesli chcesz spróbować napisz panzkafe@wp.pl ten który pytał Cię

Gość gość123543
Uwielbiam takie kobiety!

Gość gość
gość 2018.08.18 Jest wiele kobiet z ekhibisjonistycznym nastawieniem. Tego jestem pewna. To leży w naszej naturze. Tyle tylko, że ta cecha jest u nas albo rzadko pobudzaną, albo tępiona X i tu jest przyczyna czemu mało takich widać:(

Gość gość
Ja 22:20 wczoraj No to zróbmy coś przeciwko temu

Gość gość
To napisz na priv

Gość gość
Czy nie jesteś 123 cyfrakiem?