Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię Ariane Grande za to że jest weganka i ma 8 psów kundelkow

Polecane posty

Gość gość

A nie jakies parszywe mopsu, buldogi czilaly itp tylko najpiękniejsze kundelki :) życzę jej jak najlepiej

Gość gość
Tez ja lubię i jest sliczna

Gość gość
Nieźle zarabia, więc ją stać na utrzymanie 8 psów i zapewnienie im opieki, kiedy jest w trasie. Gorzej jakby jakaś dziadówka bez grosza gromadziła psy, a potem nie miała na na utrzymanie i leczenie. Częsta przypadłość polskich biednych psiar, a potem niech się fundacja martwi albo schronisko o te biedne psy :-(

Gość gość
Często adopcja porzuconych kundli to tylko chwyt marketingowy. Gwiazda większą cześć życia spędza w trasie, a kupy po kundlach sprząta kto inny. Można sobie zdjęcie zrobić i fanatyczne psiary wielbią. Ciekawe ilu celebrytów naprawdę kocha zwierzaki i osobiście się nimi zajmuje. Dobrze, że jest z tego jakaś kasa na ratowanie zwierząt przed ludzkim okrucieństwem, niektórzy dają, inni tylko zdjęcia sobie robią

Gość gość
To normalne,ze musi pracować i zarabiać, ja z moim psem tez nie siedzę 24h

Gość gość
Nikt nie powiedział, że pies wymaga całodobowej opieki i towarzystwa. Też z moimi bez przerwy nie siedzę, muszę do pracy, ale jak jest więcej zwierząt to im się nie nudzi. Mam 2 psy i 2 koty w domu, nie w mieszkaniu, więc nikt się nie czepia :-)

Gość gość
Ja ją lubię z powodów muzycznych, poza tym jest bardzo ładna :-)