Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę sobie znaleźć faceta

Polecane posty

Gość gość

Im bardziej jestem samowystarczalna, im więcej potrafię, tym więcej oczekuję od facetów. A ci, jak wiadomo, się nie przemęczają w życiu, więc... większość to niesamodzielne, niezaradne fleje! Gdzie można znaleźć normalnych męskich mężczyzn, którzy potrafią się obrócić w życiu i mają kulturę, inteligencję i zasady?

Gość gość
Moja rada znajdz kobiete :)))))) Faceci wygineli jak dinozaury zostali tylko mezczyzni

Gość gość
Jestem facetem z podpowiem autorce, że ze znalezieniem przyzwoitej kobiety też będzie miała problem ;)

Gość gość
Autorko możesz brać się za mojego dziadka jak chcesz :P ostatni facet do rzeczy na tej planecie, potrafi ugotować, oprać, posprzątać, zna się na naprawie samochodów, na elektryce, robi meble z drewna, ma kulturę i wiedzę prawie w każdym temacie :D TACY kiedyś byli, i to była norma, a nie jak dzisiejsze pedałki nie znające się na niczym, nie potrafiące nic, wstyd za te męskie c^py

Gość gość
gość dziś Zazdroszczę Twojej babci :(

Gość gość
To nie szukaj. Gdy się szuka to się nie znajduje niczego.

Gość gość
Tylko desperaci szukaja milosc sama przyjdzie tylko trzeba czasu Jak bedziesz miaka z 80 lat to poznasz kogos

Gość gość
gość dziś Raczej na odwrót. Słowo facet pochodzi od łacińskiego facetus określającego kogoś jako niepoważnego i delikatnego.

Gość gość
Wiek to tylko liczba. Wolałabym p*****lnac raz a porządnie niż kilkukrotnie a c*****o.

Gość gość
A ja jestem poważny rozsądny, z odpowiednimi dochodami, mieszkaniem, kultura, dobrymi manierami, jestem zadbany i dobrze ubrany. I odpowiedź mi na pytanie po co mi niezależna, samowystarczalna kobieta? Ja potrzebuje kogoś kto mi dom stworzy i poprowadzi, dzieci urodzi I wychowa, schabowego utlucze i nie będzie przeszkadzała w zarabianiu pieniędzy. Więc sama widzisz.

Gość gość
Tobie niepotrzebna ale ty nie odpowiadasz za każdego.

Gość gość
I odpowiedź mi na pytanie po co mi niezależna, samowystarczalna kobieta? Ja potrzebuje kogoś kto mi dom stworzy i poprowadzi, dzieci urodzi I wychowa, schabowego utlucze i nie będzie przeszkadzała w zarabianiu pieniędzy. x A co to ma do rzeczy? Autorka napisała, że jest samowystarczalna i ogarnięta, więc te schaby miałbyś pewnie utłuczone perfekcyjnie i cała resztę, nie rozumiem w czym masz problem. Chyba jedynie w tym, że taka babka nie da z siebie zrobić niewolnicy takiemu kołtunowi jak ty i nie będzie ci podbijało ego że ty zarabiasz a ona nie ma nic. Chyba naiwnej szukasz, właśnie taki jak ty nie jest żadnej do szczęścia potrzebny :D zakompleksiony mały faceciku

Gość gość
Tylko że ja mam kandydatek od c****ja a ona jest samotna.

Gość gość
gość wczoraj Bo ona jak napisała jest wybredna, a ty roochałbyś wszystkie co nie uciekną, przegrywie :D i kto tu jest żałosny :D:D

Gość gość
Przestalas byc kobieta w sensie kulturowym a 100% mezczyzna. Tobie zaimponuje tylko ponad 100% meski mezczyzna czyli negatywnie meski patol czy damski bokser oraz muzulmanin. Zmniejsz wymagania do odpowiaadajacym realiom jakie stworzylyscie wy kobiety a kogos fajnego znajdziesz.

Gość gość
Nie przejmuj się opiniami nieudacznikòw piszą tutaj bzdury tak naprawdę są nieszczęśliwi flustracja. Znajdziesz nawet tutaj tylko musiz przesypać ziarno od plew.

Gość gość
gość dziś Po sama sobie odpisujesz? Bo nikt nie pize tego co chcesz? Zal mi ciebie

Gość gość
gość dziś Nie jestem autorką, przegrywie, ale doskonale widać, kto ma tu największy ból d^py ;) Kobiety okazały się lepsze i wymagają takiego samego poziomu od facetów, którzy niestety sobie nie radzą, czas spojrzeć prawdzie w oczy, jesteście gorsi ;)

Gość gość
Większość woli uległe i zależne baby więc trudno się dziwić że wmawiaja ich odwrotnosci pociąg do prymitywnych facetów czy kozojebcow. Sami są słabi i beznadziejni więc chociaż tym próbują chronić watle ego.

Gość gość
Jak Autorka jest kobietą z klasą będzie miała problem ze znalezieniem odpowiedniego faceta, teraz większość to peesdy wyzbyte nawet z elementarnej kultury i umiejętności, czego oczekiwać po takich złamasach lepiej już być samą

Gość gość
Większość to nieudacznicy pożądanej kobiecie to mogą sobie pomażyć. To pisał teraz on ;)

Gość gość
porządna kobieta pożądanie kobiety pomarzyć

Gość gość
Moze i jestesmy slabsi niz wy ale to wy tego chcialyscie. Chcialyscie byc samowystarczalne, silne to mezczyzni stali sie slabsi niz wy teraz. My was wspieramy w osiaganiu przez was kolejnych szczebli kariery a wy nas krytykujecie. Oznacza to, ze wina jest po waszej stronie.