Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka z placzem uciekla z kina!!! Czy wszystko z nia w porzadku?!

Polecane posty

Gość gość

Coreczka ma 4 latka, bylam dzis kolezanka, jej 6 letnia corka i moja 7 latka na I niemamocni 2. Moja mlodsza po wejsciu na sale (byla pierwszy raz) wpadla prawie ze w histerie. Fakt, film byl dosc glosny, nawet mi to przeszkadzalo, ale taka reakcja...? Corka z przedszkolem chodzi do teatrzyku lalek i podoba jej sie. Czy powinnam z corka isc do psychologa? Z filmu musialam z nia wyjac :-(

Gość gość
hahaha, slabe prowo

Gość gość
...a przygotowałaś ją na to? Mówiłaś, że będzie ciemno? Głośno? Inaczej....

Gość gość
Nie, nie przygotowalam. Ale ze starsza chodzilam bez problemow. A moja mlodsza normalnie wpadla w szal..,, to nie prowo, serio mysle o jakims psychologu, bo nie wygladalo to jak zwykly strach przed ciemnoscia czy halasem

Gość gość
a tobie fajnie by było jakby ciebie zamkneli i ciemnej głosnej sali? zbierasz dzieciaka, przygotowujesz ją na film (czytaj dzieciak rozumie to jako ogladanie filmu na TV), a wrzucasz do głosnej i ciemnej sali. Wiesz idiotko co to atak paniki?

Gość gość
Tak, wiem co to atak paniki, ale nie znam zadnego dziecka, ktore by tak zareagowalo. Corcia jest dosc wrazliwym dzieckiem, ale kurcze, ona zaczela uciekac, krzyczec, wchodzic za barierki. Gapilo sie cale kino..,

Gość gość
to cie zdziwie. Jestem dorosła, całkowicie zdrowa psychicznie, a przy moim ataku paniki bał sie mnie nawet ratownik medyczny..

Gość gość
Filmy są teraz robione tak, żeby "przykleić" widza do ekranu na 2 godziny - co chwila gonitwy, krzyki, nieoczekiwane zwroty akcji, łamanie praw fizyki i logiki. Nie dziwię się, ze małe dziecko dostało ataku paniki. Porównaj te współczesne filmy z dawnymi, z rysunkowych np. Bolek i Lolek.

Gość gość
17,47 hhahahahhaha wybacz, że się śmieje, ale rozbawilaś mnie do łez :p napisz o tym proszę coś więcej :p

Gość gość
Autorko, raczej ze sobą się przejdź do psychologa. Co Ty w ogóle porównujesz teatrzyk lalek do filmu w kinie (w dodatku dla dzieci starszych niż Twoja 4 latka)? Nie przgotowałaś dziecka. Co z tego, że Twoja starsza córka nigdy się nie bała? Nie wiesz, że każde dziecko jest inne i nie przenosi się na młodsze gotowego schematu postępowania? Wiesz, że masz wrażliwe dziecko i nawet go nie uprzedziłaś co to jest kino, jak tam jest. Że już nie wspomnę o FATALNYM wyborze filmu.

Gość gość
gość dziś 17,47 hhahahahhaha wybacz, że się śmieje, ale rozbawilaś mnie do łez jezyk.gif napisz o tym proszę coś więcej jezyk.gif x Co jest śmiesznego w czyimś ataku paniki? I niby co mam ci napisać więcej? Zebys mogła się pośmiać z mojej bezradności i braku kontroli nad ciałem? lecz sie psychopato

Gość gość
No super a w niemczech premiera pod koniec wrzesnia..

Gość gość
Yyy, troche dalyscie mi do myslenia..,,ja czesto lapie sie na tym, ze porownuje ze soba moje corki, zawsze na niekorzysc mlodszej, bo ona wrazliwsza, bardziej niesmiala, wstydzi sie brac udzial w przedstawieniach a starsza to taki typ „gwiazdy”....

Gość gość
To współczuję córce matki ignorantki. Biedne dziecko