Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Piosenka na pochmurny wieczór

Polecane posty

mam tyle muzyki u siebie ze zupelnie nie czuje potrzeby w klikania w twoje linki youtube ja sobie zaraz odpale kate bush hounds of love na winylu i lepsze to na pewno niz to w gvwnolinku

no pewnie ze nie zyjesz a czujesz ze zyjesz?? pracujac codziennie na swoje utrzymanie??

Pracuje po to by założyć firmę, potem ja powiększyć, stać się najbardziej rozpoznawalna marka a potem wygrac wyboru na prezydenta. A jeśli uda mi się zostać prezydentem wyśle takich leni patentowanych jak Ty do roboty, żeby pracowali za pół darmo, na rzecz społeczeństwa, za karę za to, że byli zbyt leniwi by zarabiać na siebie ,a nie być ciągle na utrzymaniu rodziców.

nie wyslesz mnie do zadnej roboty, b o ja w przeciwienstwie do ciebie wole zyc niz pracowac tobie to samo radze

spoko ja jutro sobie bede biegal po lasach i się pocił i będę czuł że żyje a ty bedziesz zarabiala pieniazki a pamietaj ze wszyscy idziemy do grobu niewazne czy masz prace czy nie skupianie sie na zakladaniu firm i zarabianiu pieniedzy to bardzo przyziemne sprawy a podobno taka wrozka z ciebie hahah.

Gość gość
Kurła srynik jaki ty jesteś głupi i żałosny :-( Dno dna, total przegryw bez żadnych rokowań na zmiany :-(

ja chociaz nie slucham muzyki na youtubie bo mam pelno winyli i muzyki na plytach ;). a to podobno ja nie mam pracy i jestem biedakiem a to mnie stać na muzyke nie was

w sumie to nie ma co sie jarac ta kate bush bo to jest z wytworni EMI a nie lubie EMI

Gość gość
Lenistwo nie oznacza braku mądrości, a mądrych do pracy nie ciągnie bo s a na to zbyt mądrzy - chyba że praca to ich pasja.

pamietam jak kiedys szedlem waska sciezka a za mna jakas angielka jedzie na rowerze i sie przesunalem i cos tam sie odezwalem a ona pyta mnie skad akcent mam a ja mowie ze wschodnia europa a ona gdzie a ja mowie ze polska a ona ze polacy sa very hardworking a ja mowie ze ja jestem polakiem ale hard working nie jestem a ona juz troche dalej byla i sie do mnie drze z daleka ze ona tez nie xD beke mam ciagle jak sobie o tym pomysle hhahah

Gość gość
Anglicy to wybitni lenie, nie znajdziesz w Londynie Anglika który pracowałby w kawiarni albo w fabryce albo nie wiem rozwoził pizzę - wszystko to robią emigranci

no bo duzo ich tam jest nowe osiedla tez robia dla emigrantow przyrode niszcza bo emigranci a anglicy wyjezdzaja do hiszpani

ale pamietam jak kiedys na saunie bylem w anglii a obok mnie dwoje francuzow siedzialo i bredzili po francuzku xD