Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy Wasze dzieci zaczely przesypiac noce?

Polecane posty

Gość gość

Jak slysze, ze np. 2 miesieczne dziecko komus przesypia noce to dla mnie to jest kosmos. Moj synek od poczatku kiepsko spal, karmie piersia wiec budzi sie tez na jedzenie tak od 2 do 5 razy w ciagu nocy. Teraz jeszcze zeby ida wiec jest katastrofa :( ma 7 miesiecy... kiedy ja sie porzadnie wyspie :( jak bylo u Was?

Gość gość
Pierwsza córka 6 tygodni 2 córka 8 tygodni

Gość gość
Kiedy odstawiłam ja od piersi, a więc gdy miała półtora roku

Gość gość
Moje dzieci mają 5 i 8 lat i się budzą.

Gość gość
Jak miał 5 miesiące, potem przy zabkowaniu trochę się budził, ale generalnie nie narzekam

Gość gość
Pierwszy syn od 3 m-cy drugi od 2 m-cy.

Gość gość
Córka od 3 miesiąca. Karmiona piersią.

Gość gość
Dziecko do 4 mc zycia powinno byc wybudzane do karmienia, bo latwo zeby popadlo w anemie! Corka na piersi miala 6 mc i przestala sie budzic. Syn ma juz 7, jest na butli, budzi sie raz. Wazy kolo 9,5 kg. Prawda jest taka ze dzieci malutkie, nie budza sie w nocy, a sa malutkie bo czesto niedozywione. Duze dzieci potrzebuja wiecej paliwa, wiec sie budza czesciej!

Gość gość
Syn miał 3 miesiące to przepsał 9 godzin. potem budził się po 7-8, a jak miał 5 miesięcy to już normą było 9-10 godzin przespane.

Gość gość
Syn miał 1,5 roku jak zaczął przesypiać całe noce (od 21 do 7/8), a też myślałam, że już nigdy się nie wyśpię:)

Gość gość
Mój synek ma niecałe 1,5 roku. Budzi się w nocy na karmienie jakieś 3 razy. Póki co nie liczę na zmiany

Gość gość
U mnie też kiedy miały 2 miesiące, budziły się w nocy tylko w czasie choroby czy zabkowania. Przrspane noce licze od 7-8 godz jefnym ciągiem. Karmione piersią do 8 miesiąca. Nie wiem czemu akurat drobne dzieci miałyby przesypiac noce, moje miały przy urodzeniu 3,5 i 4 kg, przez pół roku podwoiły wagę urodzeniową, więc nie jakieś drobinki. Do głowy by mi nie przyszło budzić zdrowych, spokojnych dzieci kiedy solidnie śpią. Ale fakt, mialamiałam duże szczęście, i znajomych i rodziny bywało różnie. A dzieci karmione piersią bardzo często aż do odstawienia budzą się na nocne karmienie.

Gość gość
Mój syn nagle zaczął pięknie przesypiac noce, ale nie chce nikogo zalamywac-dopiero w wieku 3 lat. Ma już 7 i wreszcie te 3 lata odespalam. Chodziłam jak zoombie.

Gość gość
23.01- dziecko powinno być wybudzane bo chodzi o spadki cukru w organizmie?a kw z.uwagi na anemie! I mowa o noworodku; po 5 tyg dziecka nie trzeba wybudzac

Gość gość
Dziecko karmione butlą od 3 miesiaca spalo od 22 do 8 rano. Dziecko na cycku do 2,5 r nie spalo. Teraz jestem w 3 ciazy i nie bede karmic piersia

Gość gość
Syn trzy lata, był na mm. Córka ma 1,5 roku, kp, nadal kiepsko śpi.