Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjazn po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

czy to mozliwe? udalo wam sie takie cos kiedys? my sie rozstalismy bo ja juz z pewnych wzgledow nie moglam z nim byc, nie dawalam rady psychicznie, jednak wiem ze chcialabym miec z nim kontakt. on jest fajnym facetem. po prostu nam sie nie ulozylo i uczucie z mojej strony wygaslo.

Gość gość
Zawsze jest tak że komuś zależy bardziej . Ze swojego doświadczenia wiem że kontakt wypala się z czasem mimo szczerych chęci . Inaczej zazwyczaj z miłością czar kontaktu /przyjaźni zanika. Podejrzewam że jesteś dopiero po rozstaniu. Po pewnym czasie nawet nie będzie się przejmować że ten kontakt zanikł :) Niestety to jest szczera prawda .

Gość gość
Związek rozpadł się z jego winy. Teraz gdy wiem że nie muszę się bać powtórki z tego co się działo jest mi lżej. I tak naprawdę wydaje mi się że już od jakiegoś czasu to była bardziej przyjaźń i troska z mojej strony niż milosc. Zobaczymy. Chciałabym dla niego jak najlepiej. Strasznie mi szkoda że nam nie wyszło. Ale teraz na ratowanie miłości nie ma już szansy. To I tak by się nie udało.

Myślę, że możliwe. Ale ja np. bym nie chciała chłopaka, który przyjaźni się z byłymi czy z kimś, w kim by się nieszczęśliwie zakochał. Nie wiem, co na tę twoją przyjaźń powiedziałaby jego obecna czy przyszła dziewczyna. Uważam, że przyjaźń jest możliwa jak już nie ma miłości, jakichś wielkich emocji. Jeżeli uważasz, że szkoda, że ci z nim nie wyszło, to raczej to nie jest dobry pomysł, jak już sobie naprawdę odpuścisz, wtedy tak. :)

Gość gość
Nie jest mi szkoda w sensie że mam nadzieję na coś. Po prostu wszystko byłoby fajnie gdyby w odpowiednim momencie poszlo jak trzeba. Ale ten moment się już nie powtórzy. Ja długo do tego dojrzewalam. Probowalam wiele razy wracać i ratować. Teraz nie czuje tej potrzeby. Życzę mu jak najlepiej. Ale wiem że to już nie będzie że mną.

Zrozumiałam za pierwszym razem i to miałam na myśli. To też złe myślenie. Jak już nie będziesz żałować niczego, to wtedy. Wcześniej nie.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co zrobić, czy pomysł przyjaźni z nim jest dobry i jak Wam się ułoży w przyszłości, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl