Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni na siłowni w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Chcę zacząć chodzić na siłownię, do tej pory widziałam to tylko na filmach amerykańskich... 1. czy w Polsce na siłowniach są przystojni faceci, czy tylko w typowych lansiarniach-sieciówkach? 2. czy mężczyźni gapią się na kobiety, czy zajmują własnym treningiem? Czy tylko na wyjątkowo piękne i odstawione kobiety? Ja nie jestem w mega formie i zastanawiam sie, czy będę się czuć dziwnie... Upatrzyłam sobie mały klub, też sieciówkę, ale nie lansiarską. Btw zdarzył się wam udany podryw na siłowni?

Gość gość
nie gapią się. są normalni jak na każdych siłowniach. w sumie to nawet pomocni jak sie zapyta o pomoc

Gość gość
Pewnie się gapia ale nie na takie jak ty skoro nie jesteś w formie.

Gość gość
1. W Polsce prawie NIE MA przystojnych facetow-gdzie byś nie poszla. Wyjątki się zdarzają, no może 10% jest przystojnych...

Gość gość
gość dziś 1. W Polsce prawie NIE MA przystojnych facetow-gdzie byś nie poszla. Wyjątki się zdarzają, no może 10% jest przystojnych... x Zmien otoczenie, bo u mnie co 5ty jest przystojn :D

Gość gość
00.28 a w jakim wieku są? No ja sporo takich młodzików 18-22 latkow widzialam przystojnych ale żeby taki kolo 30stki był przystojny i niespasiony to może 5% takich jest... Ogólnie zauwazylam po zdjęciach facetów na przestrzeni kilku lat ze brzydną, np w wieku 22-23 lat jeszcze fajnie wyglądali ale juz 28 to porażka (patrząc np na facetów z badoo albo ogólnie na ich profile na FB).

Gość gość
a myslisz, ze bedac kolo 30 nie nadgryzie cie zab czasu? rany, gdzie takie naiwne sieja... i czemu ich az tyle

Gość gość
gość dziś 00.28 a w jakim wieku są? No ja sporo takich młodzików 18-22 latkow widzialam przystojnych ale żeby taki kolo 30stki był przystojny i niespasiony to może 5% takich jest... Ogólnie zauwazylam po zdjęciach facetów na przestrzeni kilku lat ze brzydną, np w wieku 22-23 lat jeszcze fajnie wyglądali ale juz 28 to porażka (patrząc np na facetów z badoo albo ogólnie na ich profile na FB). x 25 do 40 maks. Starszych nawet tam nie widuje. Chociaz na ulicy niejednego Clooneya mozna spotkac u mnie :)

Gość gość
00.53 no to masz częścią ze możesz chociaz oko nacieszyć. Ja co widze takiego +/-30 to zazwyczaj z łysiną, piwnym brzuchem, buraczane twarze. Ciężko w tym wieku spotkać przystojnego.

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tu: https://xchwilowki.pl/chwilowki/szybka-gotowka/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu!

Gość gość
No tak, mlodsze roczniki to faktycznie o siebie dbaja, tacy 20latkowie, ale po 30stce to o mamo...kazdy uwaza ze brzuch i stylowa typu "koszulczka polo i szerokie dzinsy z lat 90 z bazaru" to ich obowiazek. I tacy 30latkowie mysla ze 20latki na nch leca jak 20latki maja do wyboru wystylizowanych kolesi rowiesnikow.

Gość gość
Przynajmniej na siłowniach to wogóle widać facetów bo kobiet to jak kot napłakał. Kobiety są lewniwe i jak już metabolizm pójdzie gdzieś tak koło 25 roku to już sie tylko rozrastają i nigdy nie wracają w drugą stronę wagi. Faceci chociaż niektórzy potrafią tego dokonać. A jeżeli chodzi o 30 latków to napewno ich 30 latka na siłowni nie zachwyci. To wam gwarantuje. Jak coś to jakaś wczesna 20 jeżeli chodzi na siłownie bo ćwiczy regularnie, a nie się spasła i to jest jej głowny.

Gość gość
No ja sporo takich młodzików 18-22 latkow widzialam przystojnych ale żeby taki kolo 30stki był przystojny i niespasiony to może 5% takich jest... Ogólnie zauwazylam po zdjęciach facetów na przestrzeni kilku lat ze brzydną, np w wieku 22-23 lat jeszcze fajnie wyglądali ale juz 28 to porażka (patrząc np na facetów z badoo albo ogólnie na ich profile na FB). x Znowu ta frustratka.

Gość gość
gość dziś Przynajmniej na siłowniach to wogóle widać facetów bo kobiet to jak kot napłakał. Kobiety są lewniwe i jak już metabolizm pójdzie gdzieś tak koło 25 roku to już sie tylko rozrastają i nigdy nie wracają w drugą stronę wagi. Faceci chociaż niektórzy potrafią tego dokonać. A jeżeli chodzi o 30 latków to napewno ich 30 latka na siłowni nie zachwyci. To wam gwarantuje. Jak coś to jakaś wczesna 20 jeżeli chodzi na siłownie bo ćwiczy regularnie, a nie się spasła i to jest jej głowny. xxx Przeciez na silowniach jest sporo pan. Nawet jesli nie na czesci z ciezarami to na salach do grupowych zajec fitness, w strefie cardio... Opasle 25??? to ty chyba polskich kobiet nie widziales.

Gość gość
Własnie widziałem. Mężczyzn, których ćwiczą dla siebie jest nieporównywalnie więcej niż kobiet na siłowni na 20 chłopa na sali są może 3-4 kobiety, takie są proporcje na polskich siłowniach. Polki są strasznie leniwe i pojawią się na siłowni tylko jak już dupa urosła i tak to jest drobny % bo większość to jak już proces rośniecie d**y się zacznie to już są na one-way autrostradzie do otyłości. Nawet jak się pojawią to na max pare zajęć bo to słomiane ognie i po paru zajęciach wielkie zdziwienie, że nie schudła 10-20kg które uchodowała i już nie wraca bo już się jej nie chce. Widać to szczególnie teraz na plażach i basenach. Jedynie nastolatki zdarzają się z super figurą, a tak po 24 roku to się wykluwają same wieloryby.

Gość gość
Bo faceci myślą że jak narobia mięśni i będą chodzić z arbuzem pod pachą to automatycznie narobia wszelkie braki w inteligencji dlatego ich pełno.

Gość gość
gość dziś Własnie widziałem. Mężczyzn, których ćwiczą dla siebie jest nieporównywalnie więcej niż kobiet na siłowni na 20 chłopa na sali są może 3-4 kobiety, takie są proporcje na polskich siłowniach. Polki są strasznie leniwe i pojawią się na siłowni tylko jak już d**a urosła i tak to jest drobny % bo większość to jak już proces rośniecie d**y się zacznie to już są na one-way autrostradzie do otyłości. Nawet jak się pojawią to na max pare zajęć bo to słomiane ognie i po paru zajęciach wielkie zdziwienie, że nie schudła 10-20kg które uchodowała i już nie wraca bo już się jej nie chce. Widać to szczególnie teraz na plażach i basenach. Jedynie nastolatki zdarzają się z super figurą, a tak po 24 roku to się wykluwają same wieloryby. xxxx wg tego co tutaj panowie pisza to 30stka i tak nikogo nie zainteresuje. no to te panie pewnie juz o tym wiedza. czyli po co maja sie meczyc z ciezarami skoro juz wszystko stracone? dla zabawy? a wiekszosc i tak ma meza wiec facet zlapany.

Gość gość
bo kobiety cwicza w domu z chodakowska

Gość gość
Do dziś Sama stwierdzeniem "no to te panie pewnie juz o tym wiedza. czyli po co maja sie meczyc z ciezarami skoro juz wszystko stracone" potwierdziłaś to o czym mówię.Mężczyzn którzy chodzą dla samego, a nie z mentalnościa chodzę bo kogoś wyrwę na siłownie albo żeby wyglądać dla kogoś atrakcyjniej, a własnie ćwiczą dla własnego siebie jest o wiele więcej. Kobiety są leniwe i dla samej siebie to w większośći wogóle nie wchodzi w rachube. Tylko chodzą bo się upasłam albo bo kogoś wyrwę. A taka motywacja jest zawsze krótkoterminowa i stąd taki stan rzeczy, że kobiet jest o wiele, wiele mniej ćwiczących niż mężczyzn.

Gość gość
skad wiesz jaka motywacje maja faceci? ja widuje wielu po prostu grubych i oni raczej przyszli po to zeby schudnac bo moze laska im kazala albo sami sie skapneli, ze z taka figura kuli to zadnej nie wyrwa na starosc.

Gość gość
Może faceci w Polsce nie są przystojni, na geny nic się nie poradzi, ale przynajmniej po 30 jest dużo ćwiczących na siłowni albo uprawiających inny sport. Za to wysportowanych kobiet jest znacznie mniej, nawet wśród dwudziestek pełno jest opasłych kaszalotów. Póki młode i twarz jakoś wygląda to jeszcze mogą to kosmetyką nadrobić, ale za kilka lat i kilkanaście kilogramów więcej nic już im nie pomoże.

Gość gość
Do dziś Wiem bo żeby ćwiczyć po kilka lat to siłą rzeczy musisz mieć motywacje inna niż bo dziewczyna mnie wysłała albo bo się upasłem albo bo muszę kogoś wyrwać. Z taką metalnością o jakiej ty mówisz to nie pociągniesz dłużej jak pare tygodni, a nawet jakby pojechała na niej to znaczy, że coś fundamentalnie źle robisz skoro ci to lata zajmuje.

Gość gość
ale za kilka lat i kilkanaście kilogramów więcej nic już im nie pomoże. A i tak sie z nimi zenicie az milo :D :D :D

Gość gość
Wogole się nie pisze. Może dla równowagi poćwiczyć poprawna pisownię?

Gość gość
Jak brajuje argumentów to idiotka będzie się literek czepiać.

Gość gość
Ale jakich argumentów? Uważasz że znajomość polskiego nie jest ważna? To nie mamy o czym rozmawiać.

Gość gość
11:51 Faceci uprawiają sport głównie dla własnej satysfakcji, dochodzi też element rywalizacji z innymi - bo głupio być tym "kanapowym kartoflem" wśród kolegów. Na siłowniach, imprezach biegowych, kolarskich, czy amatorskich meczach sporo jest 30-40 latków i starszych, z powodu kobiet tego nie robią bo już od dawna zajęci.

Gość gość
Ja widze ze na mojej silowni mezczyzni tez sa "sezonowo". Niektorzy pracuja z trenerem, czyli zalezy im na szybkich efektach a nie ideologii pt. cwicze dla siebie. Ja cwicze okragly rok, bo mi sie w domu nudzi.

Gość gość
Jak nie wiesz jakiś argumentów to tylko świadczy o twojej małej inteligencji. Literówka to cały twój świat, specjalistka o rzeczy nieistotnych.