Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zimna kobieta

Polecane posty

Gość gość

Moja kobieta nie potrafi okazywać uczuć nigdy nie zapyta się co u mnie i widać że nie jest zainteresowana mną już, i wzdycha do innych facetów, a mnie ma kompletnie gdzieś. Wiecie co mi powiedziała że nie zachowuj się jak dziecko bo zapytałem czy jej się znudziłem i czemu nie jest zainteresowana już mną a jeśli tak to po co ze mną jesteś ? Aha czyli jak chcesz być kochany przez drugą osobę i cię coś boli że nie jest ci poświęcany czas praktycznie zerowy. i czujesz że osoba którą kochasz ma w głębokim poważaniu twoją osobę zawsze rozmawiamy o jej problemach i o tym co robi jak się czuje jakie ma plany o sobie, kiedyś coś mówiłem o sobie to wyszło że jestem egoistą, ta rozmowa pojawiła się dopiero po 8 miesiącach bycia razem im dłużej jestem z nią , widzę że nigdy nie będę miał pełnego wsparcia nigdy mnie pocieszy nigdy nie powie kocham nigdy nie okaże zainteresowania , ciekawości , nie pomoże , i nie zapyta jak się czujesz , postaram się walczyć o związek ale jedna osoba w związku to sobie mogę co nie

Gość gość
A o seksie to nie wspominam nawet nie uprawiamy go już kilka miesięcy , nie mam ochoty zbliżać się do kobiety która wzdycha na widok innych a mi łaskę robi że ją mogę dotknąć w d***e mam coś takiego, więc nie uprawiam z nią seksu i nie czuję się poniżany , że nie jestem tą osobą która ona pożąda

Gość gość
proszę o zdjęcie tematu

Gość gość
To po co się zalisz jak zaraz chcesz ściągać? Nie ma tak :D