Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opóźniony zapłon.

Polecane posty

Gość gość

Niedawno skończyłem technikum. Dziś przyśnił mi się kolega z gimnazjum i podstawówka. Fajnie. Ciekawe za ile lat będzie mi się śnić szkoła średnia.

Gość gość
Fajnie byłoby mieć spowrotem wokół siebie tylu ludzi, ale pod warunkiem, ze bylbym czlowiekiem, a nie gownem.

Gość gość
"Czlowiek" 20 lat był przydupasem i klasowym błaznem sprawiającym, że niekiedy niektórzy dusili się ze śmiechu.... Dzisiaj już nie chcę być błaznem i przydupasem stroniącym od dojrzewania czy pracy, ale wolałbym to niż bycie samemu.

Gość gość
K***a, nawet ryj mam inny niż homosapiens, a oni i tak nie zalegalizują eutanazji. :)

Gość gość
Kiedyś jedynym problemem było to, że mieszkałem w trochę brzydszym domu, miałem trochę brzydszy ryj i nie miałem postępów w siłowni - 15/16. Jaaa pierdooolę. Przecież mój kontakt ze światem polega już tylko na tym, że oglądam na yt osoby publiczne. Gdyby oni wiedzieli jakich mają widzów, to by chyba bali się wyjść z domu.

Gość gość
Nawet tutaj jestem sam xD

Gość gość
Jak to jest możliwe, że przez dwadzieścia lat nie znalazłem ani kumpla, ani koleżanki. Czyżbym szukał w zbyt wysokich progach?

Gość gość
Boję się myśleć co będzie za 10 lat. Wszyscy dzieci, firmy, domy, samochody, a ja pewnie taki sam jak teraz albo jeszcze gorszy.

Gość gość
Przeecież w maarzeeniach miałoo byyć leepiej.

Gość gość
Chlip, chlip. Nikt mnie nigdy nie chciał, a ja głupi chuj wciskałem się innym nie tyle co za darmo to na siłę.

Gość gość
Tryniu skończ p******ic.