Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brać się za 27 latke z dwójką dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jedne ma 5 drugie 3 lata. Niedawno się rozwiodła....

Gość gość
jesli chcesz stworzyc prawdziwy zwiazek,bedziesz musial miec na uwadze ze dla niej dzieci sa (powinny) byc najwaznieksze. To ciezki zwiazek,alw realny. Znam to

Gość gość
Tylko i wyłącznie jeśli będziesz w stanie pokochać jej dzieci, inaczej nie ma to sensu, bo stworzysz tylko brak komfortu w rodzinie.

Gość gość
" Czy brać się" jak to okropnie brzmi. Jeśli masz takie podejście daj sobie spokój.

Gość gość
NIE NIE NIE

Gość gość
Plusem samotnych matek jest to ze łatwej jest je nakłonić do analu wiedza ze z bachorami są trzecią ligą matrymonialną dlatego godzą się nawet na najbardziej dojechane dewiacje. Ta od tego miała pierwsze dziecko w wieku 22 lat wiec lubiła się puszczać to tez na plus. Powodzenia

Gość gość
Nie! Chyba żeby tylko pobzykać bez konsekwencji, ale w takim razie nie zapominaj o zabezpieczeniu!

Gość gość
wszystko zostało powiedziane

Gość gość
Jeśli chcesz poważnego związku to se ją podaruj. Sama jestem mężatka, mam 28lat ale jedno dziecko. Gdyby mi z mężem nie wyszło to nawet bym nie dopuściła do zaczynania nowego związku-po uj mi gacie w domu? Ja za wygodna jestem na takie rzeczy i bym się nie frajerzyla-seks i wypad do siebie. Z tego co jednak obserwuje kobiety są w desperacji i biorą co się nawinie, robią sobie dzieciaka kolejnego żeby cementowało to ich związek i tak siedzą w tym. Łapią faceta żeby tylko go utrzymać. Chcesz być bankomatem? Być bo ktoś musi naprawić kran w domu i zająć się dziećmi? Pchać życie razem z nią do przodu? Chyba ze jest super samodzielna, zaradna, ekstra dupa i mobilna a opieka nad dziećmi dzieli z byłym mężem-w co watpie osobiście.

Gość gość
No nie wiem, czy samotną matkę łatwiej zbajerować i nakłonić do czegoś... chyba, że taką patologiczną, która faceta stawia ponad dzieci. Ja mam dziecko , syna 10-letniego i właśnie jestem bardzo ostrożna, nie wezmę byle kogo, bo nie odpowiadam tylko za siebie, ale także za dziecko. Moje błędy mogą odbić się na nim. Już wolę być sama, niż z pierwszym lepszym się wiązać z braku laku.

Gość gość
Pytasz to odpowiadam: Nie. To naprawdę bardzo, bardzo zły pomysł.

Gość gość
A sam ile masz lat?

Gość gość
Chyba zwariowałeś:D Ja majz 21 miałem szasne na kobiere 31 letnią z wyglądu dobra laska z 3 dziecmi ale dałem spokój bo to same prablemy

Gość gość
Weź Ty się bierz za strzepanie kapucyna idioto

Gość gość
Ale tak było całowałem sie z nią nawet ale nic więcej jednak nie chciałem teraz moze troche załuje bo to był dobry towar