Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak często się masturbujecie?

Polecane posty

Gość gość

mój facet był zaskoczony jak przypadkiem wygadałam się, że masturbacja to naturalny i normalny element doświadczeń każdej kobiety, także będącej w satysfakcjonującym związku.

Trochę się ppoobruszał, że niby on mi nie wystarcza itp.

W końcu zażyczył, że w ramach odszkodowania, mam mu zrobić pokaz. Był zaskoczony że nie miałam z tym problemu, tylko zaproponowałam żeby mi nie przeszkadzał, tzn nie włączał się do zabawy. Po zakończeniu ok, trochę przerwy na odetchnięcie i możemy kontynuować we dwójkę.

Gość gość

Codziennie.

Gość ala

w zasadzie codziennie zazwyczaj raz albo dwa ograzmy. Ale jestem jeszcze bardzo młoda i nie mam faceta. Ukrywam to przed rodzicami i siostrą bo ta ma inny charakter i zły stosunek do seksu a ja chciałabym się w przyszłości czuć  w tym swobodnie

Gość gość dziewczyna Ada
11 godzin temu, Gość ala napisał:

w zasadzie codziennie zazwyczaj raz albo dwa ograzmy. Ale jestem jeszcze bardzo młoda i nie mam faceta. Ukrywam to przed rodzicami i siostrą bo ta ma inny charakter i zły stosunek do seksu a ja chciałabym się w przyszłości czuć  w tym swobodnie

Jestem studentkę, jeszcze samotną to potrzebuję w zasadzie codziennie. W pokoju, gdzie mieszkam z koleżankami mam problemu. Najczęściej rozładowuję napięcie po zajęciach w którejś z pustych toalet na uczelni. Moje koleżanki tez masturbują się. Gdy raz przyszłam cicho do pokoju słyszałam jednej zachowanie w orgaźmie w wannie w łazience.