Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak Zacząć nowe Zycie

Polecane posty

Gość gość

No to tak zacznę od początku 2 lata temu poznałam mojego chłopaka byłam wtedy samotna i potrzebowałam kogos kto będzie przy mnie poznaliśmy się przez internet potem zaczęliśmy się spotykać ale fizycznie nie przypadlam mu do gustu bo wtedy miałam dość spora nadwagę i spotykaliśmy się on niby chciał ze mną być potem nie chciał grając na moich uczuciach ja walczyłam o niego bo się w nim zakochałam chociaż bardzo mnie to raniło bo nie raz powiedział mi ze mu się nie podobam ... wzięłam się za siebie i wyglądałam Ok zaczęliśmy być razem pojechaliśmy razem do pracy za granice ale wciąż w głębi serca czułam bol ze nie jestem taka jaka on chce widziałam jego byle dziewczyny chude jak szkapy raniło mnie to aż w końcu zaszłam w ciąże jest mi smutno teraz w ciąży znów przytyłam 15 kg i czuje się strasznie a on oglada się za innymi , oglada w necie porozbierane tancerki bardzo mi to zniszczyło psychikę jestem zakompleksiona doszło do tego ze jak się oglądał za dziewczynami miałam ochote wyskoczyć z auta a on mówi mi ze jestem psychiczna boli mnie to ze walczyłam o niego i zrozumiałam ze powinnam być z kimś komu od początku będzie na mnie zależeć i będę mu się podobać No ale jednak jestem w ciąży nie wiem co robic nie chce z nim być bo tylko z dnia na dzień pogrążam się w żalu każda kobieta chce być atrakcyjna dla faceta a ja się czuje strasznie on mnie w ogole nie wspiera nie oświadczył mi się nie mysli o przyszłości a ja sobie nie poradzę sama z dzieckiem nie wiem co mam robic jestem bardzo nieszczęśliwa

Gość gość
zabij sie