Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nietypowy problem.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od 3 miesięcy nie jestem ze swoją dziewczyną ale od tygodnia dzwoni do mnie nr zastrzeżony. Dziś tak samo. Odebrałem ale po 6 sekundach się rozłączył. Mam podejrzenie że to moja była robi sobie jaja. Problemy z nr zastrzeżonym zaczęły się kiedy pojechałem na festiwal (ona wiedziała że tam jadę) i podczas imprezy zaczęło się wydzwanianie. Na 2-3 dni się uspokoiło a potem znów to samo. Dopiero dziś odebrałem połączenie od nieznanego nr ale cisza. Co mam w tej sytuacji zrobić? Iść na policje? Zmienić nr tel? Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją.

Gość gość
Myślę, że najpierw zadzwoń do niej i powiedz, że przypuszczasz, że to ona wydzwania do ciebie i powiedz, że zamierzasz zgłosić to na policję, być może to pomoże a jeśli nie to możesz zgłosić, to jest w Polsce zabronione a policja dojdzie z jakiego telefonu są połączenia. Nie wiem czy jest możliwość zablokowania nieznanego numeru, ale spróbuj zablokować jej numer, to akurat jest możliwe i zobaczysz czy nadal będą te telefony. Ale najpierw porozmawiaj z nią, wejdź jej trochę na ambicję.

Gość gość
Uruchom ACR.

Gość gość
Nigdzie do niej nie dzwon bo Cię wysmieje. Albo zmień numer, albo po prostu jak dzwoni do Ciebie obcy numer to po prostu to blokuj.

Gość gość
Po gluchym z zastrzezonego napisz jej odrazu sms w stylu „co chcesz”? Jesli odpisze o co kaman to napisz ze masz program deszyfrujacy zastrzezone polaczenia i jak byk widzisz kto dzwoni wiec ponawiasz zapytanie, o co chodzi