Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glupich i pustych mnostwo..czym wiec wyrozniaja sie inteligentni i madrzy wg was

Polecane posty

Gość gość

Po czym poznać od razu,ze człowiek jest mądry i wartościowy intelektualnie?

Gość gość
nie siedzi pod blokiem kilka godzin zajęty plotkami tak jak j****a moja sąsiadka, naklepała 4 dzieci, dostaje 500+, alimenty z funduszu alimentacyjnego tj. od podatników, rodzinne, ksiądz itp. wszyscy naokoło jej dają bo małpisko naklepała tyle bachorów i myśli, że jest najmądrzejsza

Gość gość
Ten kto sie wymadrza nie jest madry. Takie mam zdanie. Aczkolwiek widzialam pusta pani profesor. Ja bardziej patrze czy czlowiek jest wartosciowy, czy mozna mu choc troche zaufac.

Gość gość
jeżeli o mnie chodzi to wyróżniają się czym chcą

Gość gość
Trudno poznac, dopóki się nie odezwie albo nie napisze. Ale i to ciezko ocenić po jednej wypowiedzi. Natomiast głupote czasem nawet jedna wypowiedź potrafi pokazać ( chocby tu, na kafeterii) :):)

Gość gość
Czasami jedno zachowanie albo słowo mówi od razu z kim ma się do czynienia. Wylazi szydlo z wora a na pozór ą ę.

Gość gość
Od razu nie poznasz po niczym. Spotkałam kiedyś, na jakimś krótkim wystąpieniu, panią Pawłowicz. Nie powiedziała nic specjalnie dziwnego, ot, była zaproszona bo akurat była potrzebna opinia specjalisty od prawa. Ale to było z 10 lat temu. Nie wiem, czy w międzyczasie zdurniała, czy wtedy dobrze grała, ale cóż, kim i jaka jest teraz wszyscy wiemy, więc jak przykład wskazuje ani tytuły, ani przelotne spotkanie o nikim świadczyć nie mogą.

Gość gość
moim zdaniem takie osoby nie wyciagaja pochopnych wnioskow, nie mierza wszystkich swoja miara, sa obiektywne i raczej nie klapia dziobem trzy po trzy caly czas

Gość gość
Raz zalozylam tutaj temat, ze wstydze sie swojego dziecinstwa. Podalam kilka przykladow. Nic wiecej. Kilka osob stwierdzilo, ze obwiniam za swoje porazki zyciowe, za to, ze mi nie wyszlo swoich rodzicow. Tylko, ze ja nic nie napisalam o swoim aktualnym zyciu. Nie napisalam nic o swoim doroslym zyciu ani o wyksztalceniu, o sprawach osobistych, rodzinnych, intymnych, prywatnych. Skad takie wnioski ? Mysle, ze wlasnie z braku inteligencji. Powtarzaja slogany i nie uzywaja wlasnych glow. Nie mysla samodzielnie.

Gość gość
Dodam, ze co niektorym ciezko jest byc tylko czlowiekiem. Czuja sie wyjatkowi. To tez jest slabe i swiadczy o czyms negatywnym.

Gość gość
Mądry zawsze malo mowi