Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

11 sierpnia czyli około 19 dnia mojego cyklu straciłam dziewictwo. Sam seks trwał około 30 sek, mieliśmy prezerwatywę, a do wytrysku nie doszło. Owszsm doszło, ale mój partner nie był wtedy we mnie, jego penis był między moimi udami. Po stosunku dość obficie krwawiłam. Od dwóch dni czyli około 23 dnia cyklu zaobserwowałam delikatne plamienia. Pojawiają się one zazwyczaj po wytarciu się ręcznikiem lub przy mocniejszym dotknięciu. Samoistnie raczej nie występują i są to naprawdę delikatne plamki. Może to po prostu zatarcie? Czy jest szansa, że są to plamienia implantacyjne? Dodatkowo troszkę swędzi mnie pochwa czasami, co przed ‚pierwszym razem’ w ogóle się nie zdarzało. Co do śluzu jest biały, raczej lepki, zbija się w malutkie kuleczki. Dodatkowo jestem teraz podatna na dość duży stres i jestem po podróży oraz zmianie klimatu. Na razie okres mi się nie spóźnia, ale domowe metody przyspieszania go raczej nie pomogły, a może jeszcze po prostu za wcześnie na to żeby zaczęły działać. Jaka jest szansa, że to ciąża i czy czekać z testem do spodziewanego terminu okresu (stresować się do tej pory), który może przyjdzie, czy robić test ciążowy po 7 dniach od stosunku? I jakie są szanse, że to rzeczywiście może być ciąża?

Gość gość
Raczej nic z tego nie będzie ,bo była i prezerwatywa i wytrysk na zewnątrz.Współczuję takiego kochanka ,co to tylko tyle mógł ci dac od siebie.To co teraz odczuwasz to skutki otarcia.Zresztą sama powinnaś wiedzieć czy bolało w czasie tego zbliżenia i czy przez to rana była znaczną

Gość gość
30 sek, porazka tylko wspolczuc

Gość gość
Strasznie krótko ,dla tych 30 sek nie opłacało się majtek ściągać