Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 lat sama bo jestem biedna i nudna

Polecane posty

Gość gość

kazdy facet daje mi kosza po x czasie od 15 lat

Gość gość
Nie wierzę. prędzej brzydka i nie lubisz seksu.

Gość gość
dziś kazdy ma inny gust .. nie uslyszalam jeszcze od zadnego mezczyzny, ze jestem brzydka uslyszalam natomiast wielokrotnie od mezczyzny, ze jestem ladna do seksu nie dochodzi, bo faceci szybko rezygnuja ze spotkania nastepnego ze mna, twierdzac przewaznie "to nie to", "nie jestes kobieta jakiej szukam" np

Gość gość
dokladnie znam cala mase biednych i nudnych i jak sa ladne to faceci stoja do takich w kolejce by sie umowic i trzymaja sie nogami i rekoma by ich nie zostawila. Co najwyzej jestes glupia bo umawiasz sie z jakimis przystojniakami ktorzy maja takich kretynek jak ty na peczki.

Gość gość
Niemożliwe, to nie są istotne wady

Gość gość
Ja mam gdzieś czy kpbieta jest biedna czy bogata.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - a może jesteś ładna, ale masz jakieś defekty ciała np.? Ja też nieraz słyszałam, że jestem ładna, nawet piękna, śliczna, ale proporcje ciała mam kiepskie (gruszkowate) i przez to faceci generalnie mnie nie chcieli na poważnie i nie umieli docenić. Ok, trafiło się przez lata kilku całkiem porządnych, ale niestety to oni nie kręcili mnie fizycznie nad czym ubolewam. Teraz mam sporą nadwagę, którą cholernie ciężko mi zrzucić, do tego 29 lat na karku, więc w temacie damsko-męskim pozamiatane, choć buzia nadal w miarę przyjemna, no i niemały biust, który zawdzięczam nadwadze (a x lat miałam wagę w normie, a faceta na poważnie nie było).

Gość gość
Moze pora zrobic cos z ta bieda,nie narzekac, a piac sie do gory. Najgorsze placzki .........

Gość gość
Jeśli chodzi o biedę to wystarczy znaleźć bogatego faceta. Tak samo z by Cię nudnym, jak mam kasę to mozna prowadzić ciekawe życie. A jak znaleźć bogatego faceta? No coz, sex sex sex..i jeszcze kilka innych trików i masz.

Gość gość
Bzdura. Naoglądałaś się nowel na tefałenie i chciałabyś, żeby życie było nowelą. Masz 30 lat i mogłabyś dać komuś szczęście, ale ty rozglądasz się w patologicznych środowiskach maminsynków, którym dobrze tak, jak dotychczas. Problem w tym, że do starokawalerstwa można się przyzwyczaić, i to właśnie spotkało twoich partnerów. Nie musisz być nudna, jeśli się ogarniesz. Robisz coś, poza siedzeniem na forach i czatach?

Gość gość
Do 19:46 Przecież mężczyźni komplementują nawet brzydule więc nie wiem jak można wierzyć we wszystko co powie facet :D

Gość gość
dziś nie mam nudne zycie i faceci nudza sie ze mna, mowia mi to w twarz, mowia tez ze szukaja szalenstwa w zyciu i odskoczni od codziennosci wielu facetom sie nie podobam i sie nie chca nawet spotkac, bo fizycznie im nie odpowiadam, a ci co juz zechca mnie poznac to szybko rezygnuja czesto slysze, ze powinnam "czasem zaszalec" albo "musisz miec nudne zycie"

Gość gość
Nie stac mnie na "instagramowe" zycie. Na szalone zycie tez, ktorym moge sie chwalic.

Gość gość
dziś ci przystojniacy nie chca sie ze mna umawiac

Gość gość
dziś Ja mam gdzieś czy kpbieta jest biedna czy bogata. x faceci NIE rozrozniaja kobiet ladnych od "zrobionych" z reszta nie bede ci tlumaczyc, bo i tak nie zrozumiesz i bedziesz zaprzeczac faktom nie raz sie spokalam z tym, ze facet widzac kobiete powiedzial "brzydka, nie podoba mi sie" a jak ta kobieta wydala troche kasy na dobre drogie ciuchy, drogie kosmetyki, fryzjera, kosmetyczke, ladna bizuterie to niejeden zmienil zdanie o 180 stopni i sie zakochal

Gość gość
Ladna narzekajaca na powodzenie haha no slabszego prowo nie czytalem. Predzej uwierze w szczesliwe malzenstwo z muzulmaninem

Gość gość
dziś kazda kobieta jakies ma jeden mezczyzna zaakceptuje je , a inny nie i bedzie szukal idealu wiem, ze nie wszystkim sie podobam, a tym co sie spodobam traca po jakims czasie zainteresowanie mna

Gość gość
Jestes puszczalska a oni widocznie szukaja zwiazku. Nie pasujesz do porzadnych mezczyzn.

Gość gość
Gdzie moglabym jeszcze kogos poznac ?

Gość gość
Na portalach randkowych nie ma fajnych mezczyzn. Strasznie wybrzydzaja, idealow szukaja. Wiecej jest tam facetow szukajacych wrazen i rozrywki. Nie wiem, gdzie indziej szukac.

Gość Taka jedna 29
To widocznie jestem szpetna dla przepięknych polskich mężczyzn. Mówi się trudno. Niech sobie przebierają a kobiety niech się dla nich starają i rywalizują o nich między sobą. Mnie to nie dotyczy.