Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chlopak ktory pije codziennie piwo ma szanse u kobiety

Polecane posty

Gość gość
U mnie nie. Piwo codziennie to alkoholizm. I robi gorsze spustoszenie w organizmie niż upicie się raz w tygodniu do zgonu.

Gość gość
tak kobieta wie ile facet moze wypic

Gość gość
Tak. U podobnej alkoholiczki albo pani z AA.

Gość Olena1
Nu ja by takiego nie chciala, jak codziennie pije to ważniejsze dla niego niż co inne.

Gość gość
olena a bys chciala miec chlopaka ktory ma 68 lat?

Gość gość
Omg bez przesady muj chlopak po jednym dziennie na wieczór wypija jak siedzimy do filmu i co w tym złego>??? I ja nawet razem z nim jak mam ochote??? Awiem że ma nad tym kontrole i nie widze w tym nic złego. Jest przynajmjiej prawdziwym facetem a nie jakiś hipster lewak w rurkach.

Gość Olena1
gość dziś Takiego to też bym nie chciala

Gość gość
piwo codziennie = PRZEGRYW

Gość gość
Większość kobiet bardzo chętnie będzie się z takim facetem umawiać by go "naprawić".

Gość gość
U mnie nie ma, po tym jak byłam krótki czas z alkoholikiem, mam wstręt do piwa do końca życia

Gość gość
Nie ma zadnych szans. Pociąg do alkoholu może przejść na dzieci, i co wtedy??? Kobiety nie chcą wadliwych genów.

Gość gość
Pewnie, ze tak. Ja jestem niepijacy i z tego powodu jestem odrzucany wiec pijacy jak najbardziej. To sa polki i one duzo pija. Oczywiscie beda zaprzeczac ale my wiemy swoje i widzimy na kogo leca kobiety i jak sie zachowuja.

Gość gość
W twojej melinie może dużo piją :( Nawet nie chcę wiedzieć, jak nisko się stoczyłeś.

Gość gość
Sanitas prawdziwa chciałaś coś k****o j*****a napisać??

Gość gość
1 piwo dziennie to nie jest alkoholizm tępe idiotki!!! Natomiast upijanie się do zgonu, choćby raz w roku, to już poważna sprawa! Jedni lubią piwo, inni coca-colę i co jest bardziej szkodliwe? Ano oczywiście coca-cola, psuje zęby, żołądek i tuczy jak cholera. Natomiast 1 (podkreślam JEDNO) piwo dziennie ma wręcz właściwości prozdrowotne, ale to trzeba choć ciutkę intelektu by pewne sprawy pojąć. Nie pozdrawiam tępych grubych szmat. Idźcie wpieprzać słodycze i zdychajcie na raka.

Gość gość
Już się alkoholik oburzył... a pij sobie to swoje śmierdzące piwo

Gość durnowate baby
gość dziś Większość kobiet bardzo chętnie będzie się z takim facetem umawiać by go "naprawić". > to na 200%, a jak jeszcze da jej po pysku to lepiej nawet

Gość gość
gość dziś U mnie nie ma, po tym jak byłam krótki czas z alkoholikiem, mam wstręt do piwa do końca życia 0 Bo wy kobiety najpierw musicie wdepnąć w gòwno ( niektóre kilka razy ) aby poczuć że śmierdzi, bo rodzicie się durnowate

Gość gość
Ja nie piję i szukam abstynenta

Gość gość
gość dziś żaden alkohol nie ma "dobrych" właściwości bo to trucizna. Spróbuj codziennie jeść troche trutki na szczury albo pić troche bęzyny ( nawet łyżeczke od herbaty ) to zobaczysz. Alkohol powoduje choroby i ZABIJA LUDZI, a szczególnie polaków bo 98% pije

Gość gość
gość dziś Ja nie piję i szukam abstynenta Zgłoś mądra kobieta, tylko że 1-2% tylko nie pije, ale warto znaleźć, bądź cierpliwa, nie bierz pijaka

Gość gość
kto pije jakikolwiek alkohol jest PRZEGRYWEM, jak można pić ten syf

Gość gość
gość dziś Skarbie.... od roku nie mam już ojca który umarł, nie na alkoholizm chociaż codziennie raczył się jednym piwem przez 30 lat. Umarł na marskość wątroby mając zdrowe wszystkie pozostałe organy. Na nic nie chorował i na nic się nie leczył, ale jak go dopadło to za 2 miesiące go pochowaliśmy. Pewien stary lekarz, profesor, ze smutkiem powiedział nam że gdyby to piwo które ojciec zaczynał pić 30 lat temu było do dziś tej samej jakości co wtedy, to dożyłby i 90 tki, a obecnie piwo jest piwem tylko z nazwy głównie puszkowe. Piwo zawierające jeszcze piwo zaczyna się od 4zł w górę za 0,5 litra i jest zawsze w butelkach. Robią je tylko małe lokalne browary i są ludzie którzy przyjeżdzają do takich browarów nawet z daleka kupić sobie zapas dobrego jeszcze piwa na cały miesiąc czy nawet dłużej. Jeśli sam masz ciutkę intelektu to pewnie pijesz takie piwo, ale jeśli delektujesz się produktami z sieciówek, to idz gdzieś kupić przy okazji intelekt.

Gość gość
U mnie taki facet nie miałby za grosz szans. Nikt mi nie wmówi, ze jak facet codziennie pije piwo to nie ma problemów z alkoholem

Gość gośćfacet24lata
Po co komuś jakaś wypudrowana idiotka jak można mieć piwo:D🖐️

Gość gość
To nie alkoholizm