Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wszystkie kobiety myślą że jak mężczyzna jest porządny

Polecane posty

Gość gość

to nie korzysta z usług prostytutek ja jestem bardzo porządny i od czasu do czasu wchodzę na prostytutki co ma jedno do drugiego

Gość gość
Nic nie ma. Bycie ''porządnym'', ''szanującym się'' itd jest wytworem kulturowym i nie ma nic wspólnego z obiektywną oceną. Opiera się na subiektywnym zdaniu zakompleksionej osoby oceniającej obawiającej się o własne interesy ;)

Gość gość
w swojej ocenie jesteś bardzo porządny, nie wiadomo co ludzie na których ci zależy myślą

Gość gość
Facet który chodzi do prostytutki, to męska szmata. To nie jest materiał na męża. Nie mam do takiego typa za grosz szacunku.

Gość gość
nigdy nie wiadomo czym taki człowiek się kieruje, skoro poza brakiem zdrowego rozsądku wypiera nawet żałosność i obrzydliwość

Gość gość
Jak ktoś jest porządny, to nie kradnie, nie oszukuje, nie g***** i się nie gnoi - czyli nie chodzi do prostytutki. Żaden porządny i uczciwy a przede wszystkim szanujący się facet, nie pójdzie do prostytutki. Tam chodzą jedynie s*******e pozbawieni uczuć

Gość gość
dziś debilu! porzadny mezczyzna nie korzysta z prostytutek, ty porzadny nie jestes !

Gość gość
i na dodatek gonwo wiesz co mysla kobiety

Gość gość
kobiety mówią jedno a robię drugie nie znam ani jednej kobiety która mogłaby powiedzieć że związała by się zd*****ażą z drugiej strony i nie znam ani jednego d****arze który nie miałby kobiety

Gość gość
więcej nie piszę, bo się w pracy ten porządny mężczyzna nie pokaże :)

Gość gość
dokladnie, ja jestem bardzo porzadny, mam zone dziecko drugie w drodze, chodze do kosciaola, do komunii a na dzifffki chodze czasem raz na miesiac czasem czesciej

Gość gość
to może mieć drugie dno - pewnie chcą jakimś syfem żonę wykończyć...

Gość gość
Pomijając aspekt morlaności, to jak można wkładać fajkę w coś, w co wkładało tysiące facetów :o fuj

Gość gość
Porzadny mezczyzna nie musi placic za sex

Gość gość
13:54 analogicznie: wy baby goowno wiecie, co mysla mezczyzni. jednak ciagle sie kreujecie na ekspertki i telepatki. bron innym babom takiego zachowania, wtedy pogadamy, a poki co skoro baby takie ekspertki w temacie co mysla mezczyzni, to i mezczyzni to eksperci w temacie "co mysla baby" - i tupanie odnozami tego nie zmieni.

Gość gość
myśli że jest porządny bo zamiast komuś płacić mógł kogoś zgwałcić

Gość gość
A co tu ma do rzeczy bycie porządnym albo nie. Za seks płaci ktoś, kto nie potrafi w inny sposób znaleźć partnerki do seksu. Czyli ktoś nieśmiały, zakompleksiony, pozbawiony umiejętności tzw. nawijki i o urodzie poniżej przeciętnej. Takiemu komuś można współczuć, ale nie potępiać czy wyzywać od szmat, jak tu robią niektóre panie, która same mają problem z ludzką seksualnością. Rescator 555

Gość gość
Meska szmata jest bardziej lubiana przez kobiety niz porzadny mezczyzna. Porzadny mezczyzna umiera samotnie a meska szmata z zona i dziecmi. Zycie i kobiety nie sa sprawiedliwe.

Gość gość
Bo baby p*****i mysla

Kobiety denerwują się na istnienie prostytucji, bo dzięki temu maleje ich pole do popisu na kupczenie seksem, to raz, dwa pasztety tracą nadzieję, że ktoś się nimi zainteresuje, bo każdy normalny facet woli pójść do atrakcyjnej prostytutki, niż wiązać się z pasztetem, po to żeby być wkurwionym latami i udawać zadowolenie, a otoczenie mu mówiło, że jeszcze powinien paszteta po platfusach całować z wdzięczności... Dwa dzięki dostępności prostytucji mam argument, kiedy poznaję naprawdę wartościową kobietę, że nie zależy mi tylko na poruchaniu, tylko na głębszej relacji, bo zawsze mógę powiedzieć: "Gdybym chciał poruchać, bym po prostu poszedł do dziwki, a nie stawiał Ci kolacje, wakacje, fatygował się na drugi koniec kraju, bo wierzę, że masz mi coś znacznie lepszego do zaoferowania, aniżeli samo dymanko"... A ja lubię grać w otwarte karty

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Mężczyźni kiedyś wyginą i zostaną wtedy same super kobietki :))))))

Gość gość
dziś jestes dziffkarzem

Gość gość
Czasami wchodzę na kafe bo tutaj jest większy cyrk niż na pudelku... gratuluję ludziska jesteście przezabawni.

Gość gość
17:57 Są też brzydcy , nieśmiali, zakompleksieni , którzy mimo wszystko do d***** brzydza się pójść, bo się szanują. Na d***** chodzą jedynie bezwzględni dranie.

Gość gość
"Pomijając aspekt morlaności, to jak można wkładać fajkę w coś, w co wkładało tysiące facetów pechowiec.gif fuj" x No dokładnie. Jak można tak nisko upaść :D No nie na darmo mówi się szmata, w końcu szmata wszystkie brudy zbiera :D

18:39 - bezwzględni dranie=goście niepodatni na wasze manipulacje. Po stokroć lepiej być takim "bezwzględnym draniem", aniżeli wykorzystywaną latami ciotą, która na koniec usłyszy w lepszym przypadku "byłeś za drobry", w gorszym: "S********j"... Coach Marek Kotoński ciekawie nakreśla, jak to funkcjonuje, choć czasem za bardzo generalizuje wg mnie

"Pomijając aspekt morlaności, to jak można wkładać fajkę w coś, w co wkładało tysiące facetów pechowiec.gif fu" Bśdźmy szczerzy. Niejedna klubowiczka potępiająca prostytutki ma większy numer na liczniku od niejednej prostytutki. Poza tym "panie", którym niejaki Simon Mol zostawił niespodziankę dla następców, jakoś nie były prostytutkami. Chyba każdy rozsądny człowiek zgodzi się ze mną, że lepsza prostytutka, od byłej dziewczyny simona...

Gość gość
18:39 Owszem, słyszeliśmy o takim jednym. Nazywa się Leszek Pekalski, bardziej znany jako "Wampir z Bytowa". Brzydził się prostytutek i bal się zarażenia. Bardzo porządny, według twoich kryteriów. Rescator 555