Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wszystkie kobiety myślą że jak mężczyzna jest porządny

Polecane posty

"Nazywa się Leszek Pekalski, bardziej znany jako "Wampir z Bytowa". Brzydził się prostytutek i bal się zarażenia. Bardzo porządny, według twoich kryteriów." 100/100 :D

Gość gość
Tylko ofermy i c***y placa za to

Gość marawstala
Czyli nie jestes porządny : )

Gość gość
"Bśdźmy szczerzy. Niejedna klubowiczka potępiająca prostytutki ma większy numer na liczniku od niejednej prostytutki. Poza tym "panie", którym niejaki Simon Mol zostawił niespodziankę dla następców, jakoś nie były prostytutkami. Chyba każdy rozsądny człowiek zgodzi się ze mną, że lepsza prostytutka, od byłej dziewczyny simona..." X A czy ktoś mówi że te co puszczają się w klubach i ci co je posuwają są porzadni? Tyle samo watra klubowa dupodajka co ta prostytutka, i tyle samo warty ten *****cz co tez d****arz. To wszystko są szmaty i wycieradla.

Gość gość
do czegoś co napisało o 12:12 :P ale ty k . w a jesteś głupi

Gość gość
miłość to seks ludzie którzy go uprawiają Potrafię kochać i nawet seks z prostytutką jest lepszy niż brak seksu

Gość gość
Jeżeli mężczyzna nie jest prawczkiem to nie jest porządny tylko k*****arzem

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem 26 letnim to znaczy że jestem porządny;) A co do autora to tak jak pisali inni ty porządny nie jesteś bo porządki nie korzystają z takich usług.

Gość gość
Ok, tylko jak poznasz porządną kobietę to ja poinformuj, gdzie wcześniej wkladaleś, żeby miała świadomość co może złapać. Ale jak jesteś porządnym facetem, to na pewno informujesz.

Gość gość
bo mają wyprane mózgi

Gość gośćSYLWIA suchy
Porządny mężczyzna nie cudzołoży bo przyjmuje komunię świętą i chodzi do kościoła ,nie obraza Boga grzechami ,nie zdradza żony bo ją szanuje ,bo jej ślubował wierność,tylko zakompleksieni bezbożnicy szukają swojej wartości w szambie pełnym gnojowicy !Porządny mężczyzna się szanuje nie babra się w syfie i nie zaraża nim zony ani dzieci,porządny mężczyzna poprzez takie zachowanie wierności i pobożności daje przykład swoim dzieciom .;Porządny mężczyzna to wartość w oczach kobiety.Ja tylko takich ludzi darzę szacunkiem ,na d****arzy rzygam i czuję odrazę.

Gość gość
Różnej maści koniotrzepy piszą że są "porządni", bo nie mają szans z*****ać. To sobie wymyślają różne brednie.