Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś kto ma nerwice ?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z logicznym myśleniem czy u was minął ten objaw po jakimś czasie ? Dużo osób pisze że z tego nie da się wyjść ale ja chcę wierzyć że się da . Napiszcie coś o swoich doświadczeniach czy wyszliscie z nerwicy czy minął wam ten objaw z którym ja mam problem ? Pocieszcie mnie :(

Gość Człowiek nikt
Leczyłem się farmakologicznie i jest lepiej niż wtedy kiedy miałem ataki, ale lęki nadal tkwią we mnie bo boję się o swoją przyszłość, która jawi się w czarnych brawach. Więcej mogę napisać wieczorem bo muszę teraz wyjść.

Gość gość
Dobra bardzo Cię proszę popis z że mną. Zajrzę na pewno do tego tematu. Ja nie mam leków ale martwi mnie ten brak logicznego myślenia.

Mnie towarzyszą stany lękowe. Choć lekarz bez wątpienia twierdzi, że też i nerwica. Ciężki orzech do zgryzienia... Ciężko tkwić ciągle w jednym miejscu. Są dni, kiedy nie wiem, czy wstanę, czy wyjdę, czy dam radę. Dostawałam leki, ale nie chciałam całego życia przeżyć obok siebie - odstawiłam je. Są chwile, kiedy sięgam doraźnie po wsparcie, ale staram się jak najrzadziej. Chętnie mogę cię wesprzeć.