Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidziali do pary

Poślubie kobiete bez widzenia jej foto, tylko taki warunek

Polecane posty

Gość niewidziali do pary

będziemy ze sobą pisać i poznawać się w ten sposób przez ROK ( bez widzenia się ), ewentualnie telefon, jak pasuje to wtedy po roku ślub zero spotkań i zero seksu przed ślubem. Gdy w jakimś momencie przed rokiem okaże się że to nie "to" wtedy kończymy znajomość. Chętne?

Gość gość
Żadna. Weźmie się ślub, a się okaże, że masz 1 mln zł długu i kobieta będzie wiecznie spłacać komornika. Albo co to jest za poznawanie się tylko ze sobą pisząc?! Przez rok. Przecież trzeba poznać Twoich rodziców, rodzeństwo, kuzynostwo - zobaczyć, jak się wobec nich zachowujesz, jak ich traktujesz. W ciągu roku niewiele jest wydarzeń, przeżyć. W ciągu kilku lat może być choroba, upadłość konsumencka, etc.

Gość to nie lot w kosmos
gość dziś za dużo myślisz i analizujesz, oraz dążysz do perfekcji, dlatego ZAWSZE, ZAWSZE i na wieki wieków amen będziesz sama, wybacz

Można się uśmiać. Moje zdjęcie można zobaczyć w internecie, na fejsbuku, nie mam nic do ukrycia. Stawiasz warunki? Ciekawe, która marzy o poznaniu ciebie? Zapewniam cię, wszystkie będą się śmiały, jak to przeczytają.

Gość gość
Musisz być desperatem albo kombinatorem bo żadna kobieta się na to nie zgodzi.

Gość niewidziali do pary
gość dziś byś mogła zadawać pytania jakie chcesz i odpowiedzi by musiały być szczere, do weryfikacji z obu stron, albo nie wchodzić w to dalej, jedyna brakująca część układaniki to wizualność tej drugiej strony aż do ślubu ( możesz pytać jak wygląda, wszelkie szczegóły itp i to by musiało się sprawdzić )

Gość gość
gość dziś Musisz być desperatem albo kombinatorem bo żadna kobieta się na to nie zgodzi. > tylko te które lecą na wygląd by miały z tym problem, to samo ze strony facetów, czyli z obu stron PUSTAKI, czyli osobniki do unikania

Gość gość
Ja bym byla chetna. Mnie ten rok pisania pasuje. Mieszkam zagranica i nie wybieram sie szybko do Polski a pozatym w tej chwili mam tez pare problemow do rozwiazania i randki i zeiazki mi nie w glowie. Ile masz lat ?

Gość gość
Już ze mna tak pograł, nie liczcie ze się pojawi i wezmie slub. Kurwa pierwsza jestem.

Gość gość
15:12 jak Ci pasuje to w**********z gowniaro stad. Już jazda. Jest związany ze mną.

Gość gość
15:12 ze mną k***o z zagranicy pogadaj bez zdjęcia. Jestem chetna .

Gość gość
Haha jesteś taki naiwny. Nikt nie związe się w ciemno. Co z tego że ktoś ci odpowiada z pisania jeśli wygląd cię nie rusza nie mówiąc już o minimalnym pozadaniu? Zejdź na ziemię. Jesteś desperatem. Prawdopodobnie to ty wypisujesz te brednie pt. stara panna i kot.

Gość gość
Ma rozwodke i kolejnej szuka bez zdjęcia.P***b

Gość gość
Ja nie śmieję się z tego, bo podoba mi się że 0 seksu przed ślubem. Uważam, że taki szacunek do drugiego człowieka powinien być zawsze!!! Za to masz plusa. Ale pozostałe wątpliwości jak w 15:02. Podtrzymuję.

Gość gość
ale wy jesteście niefajni!!!! przecież na dalekim wschodzie są malzentwa aranzowane, podyktowane i są szczęśliwsi niż ci, co się wiecznie szukają i wymagania mają BO SIĘ STARAJĄ< DOPASOWUJĄ< SZANUJĄ ja bym chciała szczerości, niezwracania uwagi na wygląd... może weź se taką aseksualną z kanału 7 metrów pod ziemią? często kobiety nie zwracają aż takiej uwagi na wygląd. panowie są zaniedbani, panie inwestują w wygląd wielkie pieniądze i czas, a panom się myc nie chce i oprać. Panie, uważam że Pan szuka naiwnych bo 1. nie zweryfikujemy jak bardzo pan kłamie 2. jest pełno łowców majątków, oszustów matrymonialnych 3. trzeba być atrakcyjnym, zadbanym by byc pożądanym i był seks i ładne zdrowe dzieci

Gość gość
4 marnujesz nasz czas, zegar biolog. biegnie a ty z każda będziesz pisał po 11 miesięcy oszukańcu i taka zabawa będzie do 45-tki a potem ewentualnie sobie coś młodego w******ysz z zalaniem formy i... dalej będziesz się bawił w szukanie przez rok i pisanie z innymi

Gość niewidziali do pary
gość dziś Musisz być desperatem albo kombinatorem bo żadna kobieta się na to nie zgodzi. > głupia i pustaki na to nie pójdą tylko mądra która nie chce być "mięsem" i ma inteligencje, czyli osoba docelowa :)

Gość gość
Marz dalej jełopie. Na marnowanie roku czasu na pisanie bez pokrycia jakkolwiek to zabrzmiało :D mają czas nastolatki ale na pewno nie dojrzała kobieta jak ci się marzy. Dla ciebie pozostały tylko stare panny od wina i kota haha.

Gość niewidziali do pary
gość dziś Ja bym byla chetna. Mnie ten rok pisania pasuje. Mieszkam zagranica i nie wybieram sie szybko do Polski a pozatym w tej chwili mam tez pare problemow do rozwiazania i randki i zeiazki mi nie w glowie. Ile masz lat ? > kto powiedział że jestem w Polsce? Może mieszkamy ulice dalej od siebie haha, mam 36

Gość niewidziali do pary
gość dziś Marz dalej jełopie. Na marnowanie roku czasu na pisanie bez pokrycia jakkolwiek to zabrzmiało smiech.gif mają czas nastolatki ale na pewno nie dojrzała kobieta jak ci się marzy. Dla ciebie pozostały tylko stare panny od wina i kota haha. > twoja logika jest błędna, bo lepiej "stracić" rok dopasując się umysłami niż 5 lat i 10 "przystojnych" mieć którzy tylko cie zaliczą i tyle, a jeśli lecisz tylko na wygląd to i tak jesteś pustakiem więc jesteś skreślona

Gość gość
gość dziś Ile lat ty zmarnowałaś na randkowanie w "realu" z pustakakami? I co z tego wyszło? masz rezultaty z tego?

Gość gość
Bardzo mało czasu. Dla ciebie istnieją tylko skrajności czyli dopasowanie umyslami albo pustak. To świadczy o tobie. Widocznie nie jesteś interesujący skoro masz prawie 4dychy na karku i wymyslasz jakieś głupoty w necie.

Gość gość
Autorze to ja pisalam ze bym byla chetna. Nie mieszkam niestety w UK, ale w Europie no i jestem starsza. Jak masz odwage to podaj maila. Zima dluga a samotnosc straszna.

Gość gość
Aha nie musimy sie odrazu poslubiac, ale chetnie popisze nawet przez rok wiec luz . Jestem panna 14 lat na emigracji.

Gość gość
Przypomnijcie sobie ślub od pierwszego wejrzenia- tylu fachowców i tak dupa Jasiu nic nie wyszło

Gość gość
bo baby są głupie i wolą przystojnych debili i innych pustaków, najlepiej z tatuażami i którzy je leją pasem po tyłku jak ojciec dawniej

Gość gość
gość dziś jaki wiek i czy kiedyś z murzynem była?

Gość gość
a myslisz że prawdę ci rzeknie?! przeszlośc nieważna Uroda świadczy o dobrych zdrowych genach. Tzw. symetrycznosc ciała, ładny zapach. Ładny tatuś da śliczne zdrowe dzieci, które będą miały w życiu lepiej.